KikapcsVideo365

Szeged365 aftermovie: Aces High, de most nem az Iron Maiden-től

Megvan még az Iron Maiden legendás, a második világháború légicsatáinak emléket állító heavy metal himnusza? A 2021-es Szeged International Airshow annyira egyben volt, hogy tényleg már csak az hiányzott, hogy a kommentátori székből Molnár Bé mellől egy kicsit a jó öreg Bruce Dickinson is üvöltözzön, valami ilyesmit:

“Ruuuuuuuun, live to fly, fly to live, do or die! Won’t you run, live to fly, fly to live, Aces hi-iiiii-iiiiiigh…”

A három napos légi őrületről már annyit írtunk, hogy kikopott a klaviatúránk, úgyhogy most karakterek helyett következzen egy ütős kis, Szeged365-ös aftermovie a szombati nap legnagyobb pillanataival:

Na jó, igazából dupla aftermovie-val készültünk. Mivel a hétfőtől rajtoló XXII. FAI Hőlégballon Európa-bajnokság legalább akkora durranás, mint a ma véget ért Airshow, közkívánatra, egy külön videót szenteltünk az óriáslufiknak:

Ha pedig nem tudnád, melyik zenére célozgattunk a cikkünk címében, íme a rocktörténet egyik legforróbb darabja, második világháborús, libabőrös Churcill-beszéddel és egy jellegzetesen Iron Maiden-es tisztelgéssel a légicsaták áldozatai előtt. Brutálisan nagy zene, OMG, imádjuk:

Operatőr: Magyar Andor, Szeged365

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb