Kikapcs

Mező Misivel és Malek Andreával tér vissza Szegedre a Tágas Tér Fesztivál

Társadalmi tendencia, hogy egyre kevésbé ápoljuk személyes kapcsolatainkat: üzenünk egymásnak ahelyett, hogy átugranánk egymáshoz, online rendelünk termékeket, ahelyett, hogy leugranánk a sarki zöldségeshez – a járvány pedig csak tovább mélyítette a fenti folyamatokat. Az idén Szegeden harmadik alkalommal megrendezendő Tágas Tér Fesztivál célja ezek megfordítása, mint a szervezők írják, lelket akarnak vinni a társadalomba.

“Mi lenne, ha akár csak egy napra is, de újra nyitottak lennénk egymás iránt, és lehetőségünk lenne személyes kapcsolatokra, beszédbe elegyedhetnénk másokkal, színes programokat látogatnánk, mindezt ingyenesen, együtt, Szegeden, a szeretett városunkban?” – teszik fel a kérdést a 2021-es Tágas Tér Fesztivál szervezői a szekesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben. A Tágas Térrel a szervezőknek az a célja, hogy egy tágas teret adjanak az embereknek, hogy kötetlenül kapcsolatot teremthessenek egymással, és „Lelket vigyenek a társadalomba”.

A fentiekben segítenek majd az értékeiket bemutató iskolák, kisvállalkozók, egyesületek, gazdák nomeg az Újszegedi Szabadtéri Színpad fellépői, többek között…

  • Bedő Imre,
  • Malek Andrea,
  • vagy épp a Magna Cum Laude énekese, Mező Misi.
  • Helyszín: Újszeged, az Erzsébet liget egész területe
  • Időpont: 2021. október 8-9-10.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: this content
'Fel a tetejéhez' gomb