Mindenmás

Csak egy átlagos kedd hajnal volt: 26 milliós lopott Audi, illegális migránsok, satöbbi

Nem unatkoztak a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság és a Szeged Határrendészeti Kirendeltség kollégái keddre virradó éjjel, a reggeli best of válogatásunkban vannak illegális migránsok és egy dögös lopott Audi A6 is.

HUSZONEGY AFGÁN HATÁRSÉRTŐ MÓRAHALMON

Bár az utóbbi napok “sztárja” Gyálarét volt, a ma hajnali “fogás” Mórahalom külterületén történt. A Szeged Határrendészeti Kirendeltség járőrei 3 óra 5 perckor 21 határsértőt tartóztattak fel, akik ellenőrzésük során afgán állampolgárnak vallották magukat. Természetesen sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

Az országos számok egészen masszívan festenek az elmúlt 24 órából, a próbálkozók és a sikerrel határt átlépők száma több, mint 600 volt.

Mint a Police.hu írja, a szolgálatot teljesítő rendőrök 2021. szeptember 20-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 394 határsértőt tartóztattak fel és 207 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

SZIA URAM! LOPOTT AUDI, ÉRDEKEL?

A német hatóságok által körözött, huszonhatmilliós Audit foglaltak le este 8-kor a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

A határátkelőn egy német férfi jelentkezett kilépésre 2021. szeptember 20-án 20 órakor egy Audi A6 Avant luxusautó sofőrjeként. Az adattári ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a nagyteljesítményű személyautó szerepel a körözési rendszerben, azt a német hatóságok keresik.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a huszonhatmillió forint értékű járművet lefoglalták.

Forrás: Police.hu


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb