Közélet

Breaking: Orbán Viktor az Algyői Halászcsárdából posztolt, vele van a cseh miniszterelnök is (frissítve)

“Se nem Baja, se nem Szeged, úton a határra” – írja Facebook oldalán Orbán Viktor, aki szerda délután az Algyői Halászcsárdából posztolt egy laza, farmeres fotót a cseh miniszterelnök, Andrej Babiš (!) társaságában.

Konkrétan, ezzel a poszttal dobta Szeged mellé a gasztrocukiság-bombát a kormányfő:

Annyit azért megjegyeznénk, hogy a miniszterelnöki sorral ellentétben az Algyői Halászcsárda egy kicsit talán mégis Szeged. Már csak azért is, mert 10-ből 10 szegedi a Roosevelt Téri Halászcsárda, az Öreg Kőrössy, a Kis Kőrössy, a Fehértói és a Jobb mint otthon mellett Algyő felé veszi az irányt, ha halászlevezni támad kedve (sőt, többen állítják, hogy a szóban forgó csárda kenterbe veri a mezőny összes tagját) plusz a miniszterelnöktől hárommal balra álló Barta László tulajdonos legalább annyira karakteres arca a szegedi gasztrokultúrának, mint a méltán legendás, Venesz-díjas Frank Sándor.

Büszkék vagyunk, sőt, úgy érezzük, ez most (annak dacára, hogy a helyszín Algyő) egy szegedi dicsőség, is.

FRISSÍTVE: MEGVAN, MIT CSINÁLT SZEGED KÖRNYÉKÉN A MINISZTERELNÖK

Röviden: határszemlét tartottak. “A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babis társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz. A teljes anyagot a látogatásról itt találod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb