SportVideo365

Láttál már stadiont összedőlni? Most fogsz, welcome to Hungary! (videóval)

Nyugi, nem a Szent Gellért Fórum adta meg magát, sőt, a gőzerővel épülő Pick Aréna is jó kondiban van. Szegedtől 390 kilométerre viszont egy ijesztő robajtól kaptak sikítófrászt szombat este, ugyanis megadta magát a nyíregyházi-sóstói stadion főlelátója. A sportcentrum egyébként is bontás alatt volt, az összedőlt lelátót viszont meg akarták hagyni az új komplexum számára is.

A katasztrófavédelem szerint normál ütemben történt a bontás a sóstói stadionban, ám egy önkormányzati képviselő azt mondta az ATV Híradójának, hogy a tervek szerint a most ledőlt lelátórész az új stadionban is megmaradt volna. A baklövés abból is sejthető, hogy szombaton este hét órakor, azaz a munkavégzésre nem éppen jellemző időben dőlt össze az épület. A bontásnak akkor zaja volt, hogy a stadiontól távolabb lévő nyíregyháziak is megijedtek. A közelben lakók azt mondták, nekik nem szólt senki, így nem tudták, mi történt – írta az ATV.hu.

Ilyen volt:

Ilyen lett:

Szép munka, na.

Az önkormányzat eddig nem reagált az újságírói megkeresésekre (ebből a szempontból egy kicsit olyan, mintha Szegeden lennénk), azonban a Youtube-ra több videó is felkerült a nagy bummról:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb