Sport

Ez kemény lesz: Szeged-Csanád GA vs DVTK! Délután 5-től rangadó a Szent Gellért Fórumban!

Délután 5-től a Diósgyőrt fogadja a tabella ötödik helyén álló, négy mérkőzés óta veretlen Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Szent Gellért Fórumban a Merkantil Bank Liga 11. fordulójában. Kemény meccsnek ígérkezik, a legendás DVTK tíz fordulót követően négy győzelemmel, öt döntetlennel és egy vereséggel a hetedik helyen áll a tabellán. Az idei szezonban csak a Szolnok ellen szenvedett vereséget Kondás Elemér csapata.

“A Diósgyőrnek rendkívül erős a kerete, komoly élvonalbeli rutinnal rendelkező játékosok alkotják. Nehéz mérkőzésre számítok, de természetesen győzni szeretnénk” – nyilatkozta Dragan Vukmir vezetőedző, aki bízik benne, hogy nagyon sokan lesznek ma délután 5-kor Fórumban. “Szükségünk van az olyan szurkolókra, akik támogatnak minket akkor is, ha jól megy a szekér és akkor is, ha éppen gödörben vagyunk” – magyarázta a csapat portáljának a szakember.

A mérkőzés eredményeivel 7 óra után jövünk a Szeged365.hu-n, viszont ezt a cikket úgy lesz az igazi olvasni, ha élőben is megnézed a meccset. Még nem késő elindulni, 5-kor találkozzunk a Szent Gellért Fórumban!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: index
'Fel a tetejéhez' gomb