Szegedi Arcok

A hősök köztünk élnek: a Boldogasszony sugárúton halálra gázolt műtősnő árvájának gyűjt egy fiatal sebész

Szeptember 7-én tragikus balesetre ébredt Szeged: egy műtősnő éppen munkába igyekezett, amikor a Boldogasszony sugárút és a Galamb utca kereszteződésében lévő gyalogátkelőhelyen egy teherautó halálra gázolta. Az életvidám, segítőkész asszony egyedül nevelte egyetemista lányát, akinek most Sallai Dániel, egy Szentesről induló, fiatal sebész sietett a segítségére – a szakorvos-jelölt jótékonysági árverést szervezett az árván maradt egyetemista javára.

SZEPTEMBER 7-ÉN SZÖRNYŰ TRAGÉDIÁRA ÉBREDT SZEGED

Halálos közlekedési baleset történt Szegeden a Boldogasszony sugárút és a Galamb utca kereszteződésénél – tudtuk meg aznap reggel a Szeged 365 olvasóitól, a hírt később a rendőrség is megerősítette. Az áldozat egy műtősnő volt, aki éppen munkába sietett, amikor elgázolta egy teherautó:

JÓTÉKONYSÁGI LICITET INDÍTOTT A FIATAL SEBÉSZ

“Felfoghatatlan tragédia ” – fogalmazott az eset kapcsán az áldozat egykori kollégája, Sallai Dániel, a Szentesről induló, Szegeden dolgozó fiatal sebész, aki a szegvári Kurca Televíziónak elmondta, jótékonysági árverést szervez az árván maradt egyetemista javára. A Dániel által készített festményre október végéig lehet licitálni. A szabadidejében festészettel is foglalkozó, a szakvizsgájára készülő fiatal orvosjelölt az “Emelt fővel” című olajfestményét ajánlotta fel a nemes célra, az aukció október 30-ig tart, 30.000 Ft-ról indult, a licitlépcső 5.000 Ft, a legutóbbi felajánlás szombaton érkezett rá, kerek 300.000 Ft értékben.

Apropó, a festmény:

  • Kép címe: “Emelt fővel”
  • Mérete: 50×40 cm
  • Technikája: Olaj /vászon
  • Jótékonysági árverés vége, október 30-a éjfél.

Ha szeretnél segíteni, IDE kattintva tudsz licitálni.

Mint az interjúban Sallai Dániel elmondta, több mint öt éves barátság fűzte az életvidám, a gyermekét egyedül nevelő Gabriellához, akinek szakmailag is sokat köszönhet. A tragikus balesetben elhunyt műtősnő árván maradt lánya a Szegedi Tudományegyetemre jár, orvostanhallgató. Ha szeretnél segíteni, a liciten kívül is segíthetsz, a dolgod mindössze annyi, hogy Facebook üzenetben írj rá Danira, aki ezt követően készséggel meg fogja adni a számlaszámot, ahová utalhatsz.

Fotók: Police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb