Kikapcs

Szegedi Karácsonyi Hetek ’21, mi lesz Veled? Rákérdeztünk!

Amióta forog a Szeged Eye, rengetegen írtok ránk a Szegedi Karácsonyi Hetek ügyében. Tavaly sajnos a Covid-19 keresztbe tett az éveken át két helyszínen, a Széchenyi és Dóm tereken megrendezett ünnepi forgatagnak, azonban az idén úgy fest, van remény arra, hogy november végétől együtt forralt borozzunk Szeged belvárosában.

EGY HÓNAP MÚLVA DÖNTENI KELL

Nagyjából egy hónap múlva érkeznek el oda, hogy dönteni kell a 2021-es Szegedi Karácsonyi Hetek sorsáról, ha ugyanis akkor nem kezdik el a rendezvénysorozat építkezési munkálatait, lehetetlen lesz elkészülni a hagyományosan november végi rajtra – tudtuk meg Rácz Attilától, a szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezetőjétől. Folyamatosan egyeztetnek a leendő kereskedőkkel, kitelepülőkkel, közben figyelik, más városban mi a helyzet.

A CÉL EGYÉRTELMŰ: SZEGEDI KARÁCSONYI HETEK, 2021

A menedzser szerint feladja a leckét a bizonytalan járványügyi helyzet, egyelőre nincs az adventi vásárokra vonatkozó törvényi szabályozás. “A kollégáimmal mindent megteszünk azért, hogy a szegedieknek, a törvényi előírásokat betartva színvonalas karácsonyi vásárt rendezzünk” – magyarázta, majd hozzá tette, természetesen a cél az, hogy meg lehessen tartani az idei eseményt, azonban nem szeretnének úgy járni, mint tavaly, amikor a Covid-helyzet miatt az utolsó pillanatban kellett lemondani azt.

Fotók: Szegedi Karácsonyi Hetek

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb