Szegedi Arcok

Szegedi Hősök: az édesanyját elveszítő szegedi egyetemistának gyűjt a Szegedi Vízilabda Egylet

Pénzadománnyal támogatja az édesanyját elveszítő szegedi egyetemistát a Szegedi Vízilabda Egylet. A napokban Sallai Dániel szakorvos-jelölt tett ki egy posztot a közösségi oldalára, amelyben az általa készített festményt licitre bocsátja. A közelmúltban hunyt el kolléganője, T. Gabriella, akit munkába menet, egy zebrán ütött el egy teherautó. Árván maradt lánya a szegedi egyetemen tanul, szülői támogatás nélkül maradt.

NAPRA PONTOSAN EGY HÓNAPJA TÖRTÉNT A TRAGÉDIA

Halálos közlekedési baleset történt Szegeden a Boldogasszony sugárút és a Galamb utca kereszteződésénél – tudtuk meg aznap reggel a Szeged 365 olvasóitól, a hírt később a rendőrség is megerősítette. Az áldozat egy műtősnő volt, aki éppen munkába sietett, amikor elgázolta egy teherautó:

A csapatunk kapitánya, Sánta Dániel is olvasta a szomorú történetet. “Megrendített a hír, amely eljutott hozzám. Úgy gondoltam, hogy nekünk ebben a helyzetben segítenünk kell. A csapat, azaz a játékosok és a stáb tagjai egyből az ügy mellé álltak, így szeretnénk mi is pénzadománnyal támogatni az egyetemista lányt. Tudjuk, a fájdalmát nem tudjuk enyhíteni, de ebben a helyzetben segítség lesz számára az adományunk. Őszinte részvétünket fejezzük ki a Szegedi VE nevében” – nyilatkozta a klub portáljának a csapatkapitány, Sánta Dániel. 

HÉTVÉGÉN INDULT AZ ELSŐ JÓTÉKONYSÁGI LICIT, EGY FIATAL SEBÉSZ ÁLTAL

“Felfoghatatlan tragédia ” – fogalmazott az eset kapcsán az áldozat egykori kollégája, Sallai Dániel, a Szentesről induló, Szegeden dolgozó fiatal sebész, aki a szegvári Kurca Televíziónak elmondta, jótékonysági árverést szervez az árván maradt egyetemista javára. A Dániel által készített festményre október végéig lehet licitálni. A szabadidejében festészettel is foglalkozó, a szakvizsgájára készülő fiatal orvosjelölt az “Emelt fővel” című olajfestményét ajánlotta fel a nemes célra, az aukció október 30-ig tart, 30.000 Ft-ról indult, a licitlépcső 5.000 Ft, az árverés mér 300.000 Ft felett jár.

Ha csatlakoznál, kattints az alábbi cikkre, minden infót megtalálsz benne:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb