Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Mező Misi, Malek Andrea, Wannabe és egy Burak Yeter árnyék a szegedi éjszakában

Kitört a péntek, itt a hétvége, mi pedig hozzuk a legjobb(nak tűnő) szegedi programokat. Szeged365 Kikapcs, avagy programajánló, szegedieknek!

TÁGAS LESZ A TÉR A LIGETBEN

Lelket vinni a társadalomba. Röviden ez a Tágas Tér Fesztivál célkitűzése, amely az idén már harmadik alkalommal látogat el Szegedre. A program péntektől vasárnapig tart az Újszegedi Ligetben, színpadra pattan többek között:

  • Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója,
  • Malek Andrea, többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas színésznő, énekesnő,
  • vagy épp a Magna Cum Laude énekese, Mező Misi.

Részletes program a cikkben:

NE FÉLJ MAGADON RÖHÖGNI!

Először mutatják be Szegeden a Folyóügy című szkeccskomédiát a ZUG Színház és Művészeti Tetthelyen. Az előadás egy behajtáskezelő cég telefonbeszélgetésein keresztül mutatja meg napjaink abszurd valóságát. Az előadás ma este 7-kor kezdődik, addig is, kedvcsinálóként érkezzen egy ZUG-vendéginterjú a fővárosban nagy sikerrel játszott darab rendezőjével, Braun Barnával.

Az előadást itt és ekkor tudod megtekinteni:

  • 2021. október. 8., péntek (ma), 19.00
  • ZUG Színház és Művészeti Tetthely
  • Szeged, Gyertyámos u. 4, 6722

ZAJLIK AZ ÉLET A SOMOGYIBAN

Nagyot durrant a Somogyi-könyvtár, több száz éves restaurált könyvritkaságokat állítanak ki Szegeden. A tárlat már el is kezdődött, ugorj be a hétvégén, ha szeretnéd látni az 1473-ban kiadott, Petrus Comestor Historia Scholastica-t és társait:

WANNABE, NEON PARTY ÉS BURAK YETER ÁRNYÉKA A SZEGEDI ÉJSZAKÁBAN

A szezonális Tisza Dokk már hetek óta zárva, a JATE Klub ki sem nyitott, a Sing Sing pedig ezen a hétvégén program nélkül maradt. A frissen felújított Retro Klub és a Hungi viszont alaposan belehúznak, sőt, bő egy hét múlva orbitális csapatás érkezik Szegedre, lásd lentebb.

  • Hungi: Neon Party x Matesz (szombat)
  • Retro: Hello Lányok x G3RIX + GabrielB (péntek) // Wannabe x Thomka + Walsh) (szombat)

Szóval, a nagy bumm pedig: október 16-án a Rádió 1 Szeged születésnapi bulijára egy igazi nagyágyú érkezik, a török-holland világsztár, Burak Yeter a Sing Singben csapatja majd.

Ilyen lesz:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: i was reading this
'Fel a tetejéhez' gomb