Szegedi Arcok

Hajnali Need 4 Speed, Szegeden: drogosan kötötte el testvére autóját, karambolt okozott, gyalog menekült

Elkötötte testvére autóját, majd cimborájával Szegedre indult egy orosházi férfi. A két delikvens hajnalban egy szegedi benzinkútról kihajtva okozott balesetet, majd gyalog próbáltak meg elfutni a helyszínről. Mint kiderült, mindketten drog hatása alatt voltak.

Az eset egy hete, október 5-én, hajnalban történt, a Szegedi Járási Ügyészség tegnap emelt vádat a két wannabe Dominic Toretto ellen.

KÉRDÉS NÉLKÜL “KÖLCSÖN VETT” AUTÓVAL, BEDROGOZVA, JOGSI NÉLKÜL BALESETEZTEK

A vádirat szerint a 17 éves fiú 2020. október 5-én, éjjel a testvére autójával, annak engedélye nélkül, társával együtt közlekedett Orosházáról Szegedre – derül ki az ügyészség vádiratából. Másnap a reggeli órákban felváltva vezették az autót, majd az egyik külvárosi benzinkúton tankoltak. A kútról kihajtva a fiatalkorú vádlott személyi sérülés nélküli balesetet okozott, majd a gépkocsiból kiszállva mindketten a helyszínről elfutottak. A vádlottak egyike sem rendelkezett vezetői engedéllyel és mindketten az autó vezetésekor kábítószer hatása alatt álltak.

NEM LESZ JÓ VÉGE

A rendőrök a gépkocsi átkutatása során abban kábítószert találtak és foglaltak le, ahogyan az egyik vádlott ruházatának átvizsgálása során is. A gépkocsi tulajdonosa magánindítvánnyal élt a testérével szembeni eljárás lefolytatása iránt. A járási ügyészség a vádlottakkal szemben bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége, kábítószer birtoklásának vétsége, valamint a fiatalkorú férfivel szemben jármű önkényes elvételének bűntette miatt is emelt vádat. A vádlottak bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb