Szegedi Arcok

Önzetlenségből ötös: pénz helyett pacsit kért a tápegységért a szegedi srác, sőt! Egyenesen házhoz érkezett a segítség a kerekesszékes megrendelőnek

Úgy tűnik, ez a hét az önzetlenségről és az inspiráló sztorikról szól Szegeden, hiszen a hétfői mentős történet után nem kellett sokat várni, már szerdán befutott még egy. A Szegeden hallottam csoportba került fel most egy igazán kedves történet, ahol a kerekesszékes posztoló köszönetet mondott egy bizonyos Tamásnak, aki 30 kilométert vezetett a tőle neten megrendelt tápegységgel, amit a végén egy pacsival lerendezett.

Zsombor, a posztoló pontosan így mondott köszönetet: “Szükségem volt egy új tápegységre a számítógépembe, így felütöttem a marketplace-t és rátaláltam Tamás hirdetésére a nekem megfelelő tápegységről. Mivel mozgássérült vagyok és Szeged mellett, attól 30 km-re élek, megkértem, hogy akár ráfizetek, csak hozza el nekem. Így is történt, pár órával később jött kocsival és találkoztunk a házam előtt, viszont a pénzről hallani sem akart. Hiába győzködtem, csak egy pacsiba egyezett bele. Köszönöm, hogy megmentettél és folytathatom a munkát és azt, hogy te is a real arcok és a jó emberek táborát erősíted” – írja Zsombor, és mi sem mondhatunk egyebet, mint hogy le a kalappal előtted!

Egy igazán inspiráló, szegedi sztorival indítottuk a hetet:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb