Szegedi Arcok

Az édesanyját elveszítő szegedi egyetemistának gyűjtött a Szegedi Vízilabda Egylet: egy hét alatt meglett a kitűzött cél

Egy hete írtuk meg, hogy pénzadománnyal támogatja az édesanyját elveszítő szegedi egyetemistát a Szegedi Vízilabda Egylet. A vízipólós srácok hét nap után bejelentették: átadták az adományt szerda este Sallai Dánielnek.

EGYBŐL A NEMES ÜGY MELLÉ ÁLLTAK

Mint hivatalos oldalukon írják, a klubuk összefogott, segített. “A közelmúltban szomorúan olvastuk a hírt, hogy egy egyetemista szegedi lány egy baleset miatt elvesztette az édesanyját. Kapitányunk, Sánta Dániel a keret elé állt, elmesélte a történetet, a társak pedig egyből a nemes ügy mellé álltak. Játékosaink pénzadományt gyűjtöttek, amelyet szerda este Sallai Dánielnek nyújtottunk át. A szentesi születésű szakorvos-jelölt kezdett először jótékonyságba, ő ajánlott fel licitre egy általa készített festményt. Mi felvettük vele a kapcsolatot, és a kapitányunk átadta neki az adományunkat. Szomorú pillanatok voltak ezek, nehéz szavakat találni ilyen helyzetben, mert a mi szívünket is megviselte a tragédia ” – áll a srácok oldalán.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: this
'Fel a tetejéhez' gomb