Mindenmás

Eddig tartott a high life: 35 milliós, lopott BMW X5-öst csíptek el Csanádpalotán

BMW X5, a legújabb generációból, abból is egy M-sport példány, amelynek legerősebb verziójában a 4.4 literes, ikerturbós erőforrás dolgozik 600 lóerős teljesítménnyel és 750 Nm-es csúcsnyomatékkal. Az új ára 38 milliónál indul és egy kicsivel 50 felett áll meg, igazi luxusjátékszer. Pont egy ilyet igazoltattak ma délután fél 2-kor Csanádpalotán, a határátkelőnél. A dögös kék óriással egyetlen baki volt, mint kiderült, a jelenlegi állapotában 35 milliót érő terepjárót a német hatóságok körözik.

Mint a Police.hu írja, egy román állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre 2021. október 14-én 13 óra 30 perckor egy 2021-es évjáratú BMW X5 típusú, olasz honosságú személygépkocsi vezetőjeként a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen. Az ellenőrzés megállapította, hogy a terepjáró több egyedi azonosító jelét meghamisították, eredeti adatok alapján a gépkocsit a német hatóságok keresik.    

Az ügyben a Makói Rendőrkapitányságon egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a 35 millió forint értékű járművet lefoglalták.

A borítóképünkben egy gyári fotót használtunk (felbontás minőségi okokból), a ma délután, az eredeti autóról lőtt képek itt várnak Rád. Pofás “kis” autó, igaz?

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb