Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: világsztár érkezik Szegedre, Burak Yeter után homokba rajzol Krisz Rudi (is)

Öveket becsatolni, itt a hétvége, telis-tele szegedi programokkal. Világsztár érkezik a Sing Singbe, rosszlányokkal lesz tele a Hungi és már jó előre szólunk, a jövő héten újra homokba rajzolgat a kedvenc Krisz Rudink. Szeged365 Kikapcs, avagy programok, szegedieknek, a hétvégére!

ERRE MÉG A CSILLAG BÖRTÖN RABJAI IS CSAPATNI FOGJÁK A CELLÁBAN: BURAK YETER, A SING SINGBEN

“Got the club going up, on a Tuesday, Got your girl in the cut, and she ain’t choosey” – szólt Burak Yeter többszörös platinalemezes világslágere 2016-ban, amit 10-ből 9 szegedi buliban, mindenki “bumm-bumm night” – nak énekelt. A török világsztár szombat este a Sing Singbe érkezik, a Rádió 1 Szeged negyedik születésnapjának vendégeként, a World is Mine – os Jauri és Joer Junior (ő szegedi, imádjuk a fejét) társaságában.

BELEHÚZ A HUNGI: WHITE NIGHT, BADGIRLS

Ha hidegen hagy a török sztár, van másik választás: a Hungiban pénteken White Party lesz, szombaton pedig Pat Duff szülinapját ünneplik egy ocsortány nagy Badgirls-buli keretein belül.

COMING SOON: KRISZ RUDI, TELJESEN MÁSHOGY

Ha Krisz Rudi kapcsán a 90-es évek kicsit ciki szépfiúja ugrik be, szólunk, Rudi már nem az a csöpögős arc, aki volt. A régi slágerek persze még megvannak, de az egykori cicafiúból mára egy intellektuális kávéházi feelinget adó, saját magát zongorával kísérő, Rakonczai Piano stílusú trendi fickó lett.

Szóval, Krisz Rudi felnőtt, jövő pénteken személyesen is megnézheted, mennyire, a Garden Bistro fedélzetén:

EGY KLASSZNAK ÍGÉRKEZŐ CSALÁDI PROGRAM: ITT AZ ELSŐ RÖSZKEI RÓZSAPAPRIKA NAP

Hagyományőrző, egyben hagyományteremtő céllal hozták össze a Röszkei Rózsapaprika Napot, amely szombaton 11 és 16 óra között vár a Röszkei Paprika Malom és Múzeum (PaprikaMolnár Kft., 6758 Röszke II. körzet 50/B) területén. Mint a szervezők közleményükben írták, a Rózsapaprika Nap névadója a 150 évvel ezelőtt született első szegedi paprikamárka, a Pálfy-féle „rózsa” paprika. A rendezvény ingyenes.

Programok:

  • 11.00 – 13.00: Paprika hasítás, paprikacsipedés, paprikafűzés és paprikatörés. 
  • 12.00 – 13.00: Tárlatvezetés a Paprika Múzeumban
  • 12.00 – 13.00: Kézműves foglalkozás gyerekeknek
  • 13.00 – 14.00: Paprika kóstolás, paprikás ételek kóstolója, termelői paprikák kóstolója, paprika kvíz
  • 14.00 – 15.00: Tárlatvezetés a Paprika Múzeumban

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb