Mindenmás

Napi pakk: sok napsütés, Burak Yeter és Rózsapaprika Nap is vár ma rád Szegeden

A hajnali hideget leszámítva elég kellemes kis hétvége elé nézünk Szegeden. Nem csak az idő lesz szép napos, hanem bizony programokból sem lesz hiány. A ragyogó idő mellé jön ma Burak Yeter és a röszkei Rózsapaprika Nap is. Keverd meg a kávéd, itt a reggeli napi pakk!

Tökéletes alvás, kirobbanó energia a reggelekhez! Az előző két tényező és a Szeged365 napi pakk támogatója a szegediek álommanója, a Matrackuckó!

ŐKET KÖSZÖNTSD NÉVNAPJUKON

Gál, Ambos, Ambró, Ambróz, Ambrus, Aranka, Aurélia, Auróra, Bedecs, Bedő, Gallusz, Gálos, Gellért, Gerhárd, Hédi, Hedvig, Lehel, Lél, Lelle, Margit.

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a kenyér világnapja. A svájci székhelyű Pékek Világszövetsége 2001-es kongresszusán döntött úgy, hogy október 16. legyen a kenyér világnapja.
  • 156 éve Szegeden megszületett Cserzy Mihály író (Az öreg Szeged, Kint a pusztán).
  • 98 éve megalapították a Disney rajzfilmkészítő céget.
  • 63 éve született Tim Robbins amerikai színész (Nekem 8, Rövidre vágva, I.Q. – A szerelem relatív).
  • 59 éve megszületett Michael “Flea” Blazary, a Red Hot Chili Peppers basszusgitárosa.
  • 39 éve Münchenben meghalt Csonka Emil újságíró, történész.

KELLEMESEBB, NAPOS HÉTVÉGE ELÉ NÉZÜNK SZEGEDEN

Szombaton egy gyenge hidegfront súrolja hazánkat, de ettől függetlenül napos-gomolyfelhős időre készülhetünk, és csak elvétve alakulhat ki gyenge zápor. A hajnal továbbra is friss lesz, ekkor mindössze 1 és 3 fok között alakul a hőmérséklet, majd napközben már 12-16 fok várható Szegeden.

SZOMBATI PARTIKAVALKÁD A SZEGEDI ÉJSZAKÁBAN

Nem maradunk éjszakai pezsgő élet nélkül szombat este Szegeden. A repertoárban most olyan előadók is szerepelnek, mint Burak Yeter, de ha valami másra vágynál az sem baj, jön Pat Duff szülinapja a Hungiban. Családi események híján sem leszünk: jön a röszkei Rózsapaprika Nap szombatra. Minden részlet egy helyen:

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: instalatii ventilare
  2. Visszajelzés: buy Blackberry Dream
'Fel a tetejéhez' gomb