Mindenmás

Késelés volt szombat délután Algyőn és ez még nem minden

Sűrű nap volt a szombati a Csongrád-Csanád megyei rendőrök és határőrök életében, szombat délután késelésig fajult egy konfliktus Algyőn, folytatódott a Szeged környéki migránsdömping és az elmúlt napok hagyományainak megfelelően egy lopott autó is jutott tegnapra. Best of Police a Szeged365.hu-n, az előző 24 óra történéseivel.

KÉSELÉS VOLT ALGYŐN, KÉT SÉRÜLTTEL

Olvasói információink alapján késeléssé fajult egy “baráti” vita szombat délután Algyőn, a szegedi mentők két sérültet láttak el délután 5 óra magasságában. Úgy tudjuk, mindketten életben vannak. A késelés tényét a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság is megerősítette, amint érkezik bővebb infó az eset körülményeiről, cikkünket frissíteni fogjuk.

MIGRÁNSOK MÓRAHALMON

29 migránst tartóztattak fel a Szeged Határrendészeti Kirendeltség járőrei szombaton fél 3 környékén Mórahalom külterületén. Ellenőrzésük során a csoport tagjai szír, afgán és marokkói állampolgároknak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

HÁROM NAP ALATT HÁROM LOPOTT AUTÓ CSANÁDPALOTÁN

Egy francia hatóságok által körözött Citroen C4 Picasso-t foglaltak le a magyar rendőrök a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen szombat délután.

Három nap alatt ez már a harmadik,

  • csütörtökön egy 35 milliós BMW X5 M – et,
  • pénteken egy 20 milliós Audi A6 Avant – ot,
  • szombat délután 2-kor pedig a fotókon szereplő Citroen-t csípték el Csanádpalotán. A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a kétmillió forint értékű járművet lefoglalták.

A másik két madárka:

A SZOMBATI NAP, RENDŐRSÉGI SZÁMOKBAN

Magyarország területén a 2021. október 16-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 58 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 18 baleset súlyos és 40 könnyű sérüléssel végződött – írja összesítésében a Police.hu. A szolgálatot ellátó állomány összesen…

  • 234 személyt fogott el,
  • közülük 41 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján,
  • 117 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten.
  • 177 embert állítottak elő,
  • köztük 100 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 12 személyt ittas vezetés gyanúja miatt.
  • Biztonsági intézkedés 108 esetben történt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb