Mindenmás

Napi pakk: napsütéssel és 18 fokkal tér vissza az indiánnyár Szegedre

Hűvösen indul a kedd, de ez senkit se tévesszen meg, délután akár 18 fok is lehet Szegeden, újra itt (az idén ősszel már vagy harmadjára) a vénasszonyok nyara. Lefőtt már a kávéd? Itt van hozzá a Szeged 365 Napi Pakk, benne az összes infóval, ami kedd reggel egy szegedinek kellhet!

Boldog névnapot Nektek,

Nándor, Friderika, Sára, Pál, Frida, Laura, Péter, Lúciusz, Alárd, Berény, Ferdinánd, Joel!

  • 159 éve született Auguste Lumiére francia kémikus, aki testvérével szabadalmaztatta a mozgófilm vetítésére alkalmas kinematográfot. Ha ő nincs, mi sem járnánk a Belvárosi Moziba, sőt, még a Cinema Citybe sem.
  • 82 éve született Sándor Pál, Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer (Régi idők focija, Ripacsok).
  • …és ma 79 éves Medgyessy Péter ex-miniszterelnök (2002-2004), azon baloldali politikusok egyike, akik teljes csendben nézték végig az előválasztás eseményeit.

DÉLUTÁN MEGÉRKEZIK A VÉNASSZONYOK NYARA, PÉNTEKIG NAGYON KORREKT IDŐ LESZ SZEGEDEN

Ködösen, párásan és igazán hűvös idővel indul a kedd reggel Szegeden. Hajnalban még csak 2-3 fokot mérhetünk, de ne csüggedj, napközben már sok-sok napsütést kapunk és csapadék sem lesz. Délután már 16-18 fokot is mérhetünk Szegeden. A csodás, napsütéses idő egyébként kitart egészen péntekig, majd egy hidegfront vet véget a vénasszonyok nyarának Szegeden.

KERÜLD EL A BERTALAN HIDAT

Nem újdonság, de rengetegen benézik reggelente a Bertalan hidat. A Belvárosi híd hosszú hetek óta járható, ha Újszegedről tartasz a belváros felé, próbáld ki, nem is (annyira tragikusan) rossz! Az Oskola utca és a Stefánia környéke minden reggel “kerülős”, a Mátyás téren pedig tovább pörög az úttest-rekonstrukció, azonban ez egyelőre bőven az elviselhető kategóriában van.

A jövő héten azonban változni fog a helyzet, információink szerint pár napra lezárják majd a Mátyás téri körforgalmat:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb