GasztroKözélet

Orbán Viktor leugrott egy burekra Szabadkára

Orbán Viktor a Szeged-Szabadka vasútvonal alapkövének letételét, majd a sorban utána érkező fogadást követően azt kérte, hogy menjenek el burekozni – írja a Pannon RTV. Egy miniszterelnök kívánsága pedig úgy fest, parancs, hamarosan egy szabadkai pékségben kötött ki Magyarország első embere.

Orbán Viktor Szabadka központjában, az egyik legismertebb pékségben fogyasztotta el a tipikus szerbiai ételt. Nem egyedül ment, vajdasági magyar politikusok, üzletemberek is elkísérték, így két asztalt is egybe kellett tolniuk, hogy kényelmesen elférjenek. A miniszterelnök a bureksütő asszonyokkal is készített közös fotót, kezükben egy tepsinyi gőzölgő finomsággal. A fotókat ezúttal nem a kormányfő, hanem a vendéglátói osztották meg, ha megnéznéd őket, kattints IDE!

KULINÁRIS KALANDOK, DÉLEN, ORBÁN VIKTORRAL: LEGUTÓBB HALÁSZLEVEZNI VOLT ALGYŐN, MAJD ELUGROTT LÁZÁR JÁNOSHOZ EGY KIS SÜTÖGETÉSRE

Mindig is mondtuk, hogy a Föld nevű bolygó gasztronómiai epicentruma Szegeden és déli szomszédjánál, Szabadkán van, erre mostanában úgy fest, a miniszterelnök is rájött. Szeptember 22-én, miután a Facebook oldalán feltette az ősi kérdést, hogy szegedi vagy bajai, bejelentkezett az Algyői Halászcsárdából:

Kicsivel később pedig Lázár Jánoshoz ugrott le egy kis Tisza-parti halsütögetésre:

Szerintetek mi lesz a következő Szeged környéki, miniszterelnöki gasztro-kaland célpontja? Lángos a Mars téren? McDo’ a Kárász utcán?

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb