Mindenmás

Halálos baleset az M43-ason: kamionnal karambolozott egy kisteherautó (frissítve)

Egy kisteherautó és egy kamion karambolozott az M43-as autópálya országhatár felé vezető oldalán, az 51-es és az 52-es kilométer között, Kövegy térségében – írja a Katasztrófavédelem, majd a rendőrségi közleményből kiderült, hogy sajnos halálos volt a baleset.

A Szeged365 közlekedési infók támogatója az Attrect Bau, Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója.

A balesethez műszaki mentés céljából a makói és a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

FRISSÍTVE (16:27): SAJNOS A BALESET HALÁLOS VOLT

A police.hu közleménye szerint halálos volt a fent említett baleset. Mint írják, a baleset miatt teljes útlezárás van érvényben az M43-as autópálya államhatár felé vezető oldalán, Kövegy közelében. A baleset 2021. október 20-án valamivel 16 óra előtt történt, a kövegyi Szent Gellért pihenőhelynél. Az elsődleges adatok szerint egy, a Csanádpalota autópálya határátkelőhely előtti sorban várakozó kamionnak hátulról nekiütközött egy kisteherautó. A balesetben a furgon sofőrje életét vesztette. A rendőrök az autópálya érintett szakaszát a helyszíni szemle és műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalmat a Nagylak közúti határátkelőhelyre terelik.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: auto swiper
'Fel a tetejéhez' gomb