Szegedi Arcok

Láttad? Ha jó a szemüveged, biztosan: szinte mindenre 30%-os kedvezményt adnak, Újszeged egyetlen optikájában, most pénteken!

Réka nem kis fába vágta fejszéjét, amikor fiatal, szegedi anyukaként megnyitotta Újszeged egyetlen optikáját és a jelek szerint nyerő lapot húzott. A NOVA falain belül működő STAR Optika legutóbbi nyílt napja akkorát pörgött, hogy most pénteken újra megtartják, kapaszkodj, szinte az összes keretre és lencsére 30% kedvezményt adnak.

Viszont, ami nagyon fontos: csakis most pénteken, avagy október 22-én.
Mi szóltunk.

Réka és kolléganői péntek reggel 10-től újra kiteszik a STAR Optika standot a CBA NOVA bejáratához,  ahol ingyenes látásvizsgálattal és szemüvegtisztítással, javítással várnak mindenkit, sőt, csakis ezen a napon 30 %-os kedvezmény jár szinte az összes keretre és lencsére. Lesznek náluk darabok a közönségkedvenc retro-kollekcióból, plusz aznap az egész Rodenstock keret kollekció az optikában vár majd Rád. Ha a nagy világmárkák kereteire vagy napszemüvegeire gyúrsz, akkor is lesz miből választani:

  • Oakley,
  • Tom Ford,
  • David Beckham,
  • Tommy Hilfiger,
  • vagy éppen a Swarovski termékek várnak.

Itt találod a STAR Optika csapatát:

Szeged, Szőregi út 80.
NOVA Áruház
Info vonal: +3662 /744-239

A 30%-os kedvezmény október 22., 10:00 – 17:00 között érvényes, vedd komolyan, harmadik alkalom nem lesz. Tényleg. Szigor van.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ventilatii industriale
'Fel a tetejéhez' gomb