Szegedi Arcok

Lennél a Telekom szuperhőse? Megtaláltuk Neked Szeged legmagasabb diákmunkás fizuját!

A hősök köztünk élnek, sőt, lehet, hogy még nem tudod magadról, de jó eséllyel Te is közéjük tartozol. Batmanek és Pókemberek helyett olyan hősöket keres a Telekom, akik segítenek az emberek mindennapi problémáinak megoldásában, ráadásul mindezt a környék legjobb diákmunkás fizetéséért!

Suli mellett dolgozni nem mindig egyszerű, ezt mi is tudjuk – gyakorlatilag nincs olyan kolléga a Szeged365 szerkesztőségében, aki anno ne pakolt volna éjszakánként valamelyik multiban polcot, de a Szegedtől nem olyan messze lévő kutyatáp-gyárban is annyit jártunk, hogy néha már mi magunk is megkergettük a postást. A “mi időnkben” az alacsony fizetés és a nem éppen komfortos munkakörülmények voltak a “keressünk egy kis pénzt az egyetem mellett” nevű program “természetes” velejárói. A világ sokat változott, a szegedi Meló-Depó pedig minden előzetes sztereotípiánkra rácáfolt.

Mint a szerkesztőségünkhöz elküldött közleményből kiderült,

…az alapbér és a prémium együttesével a cikkünkben szereplő telekomos szuperhős-meló átlagbére a legjobb diákmunkás fizetést biztosítja Szegeden, ami 1650 Ft-os bruttó bért jelent a dolgozók több, mint felénél.

Dobtunk egy hátast, amikor megláttuk. Aztán amikor megnéztük, mit kell ezért csinálni, még egyet. Nem kell, hogy lemenj a bányába követ fejteni, a munka mindössze annyi, hogy kezelned kell a bejövő hívásokat, átszellemülnöd virtuális szuperhőssé, aki segít az emberek mindennapi problémáinak megoldásában.

  • Mindez totál rugalmas időbeosztásban, akár home office-ból is mehet.
  • Ülsz otthon, kényelmesen, nyugodtan, közben felkapod a telefont, korrekt hangnemben segítesz visszahozni Palik Lacit a képernyőre és kapsz érte 1100 forintos alapdíjat plusz a prémiumokat, amik együtt 1650 Ft-os jelentenek az emberkék 50%-ánál.
  • Khm, és még nem is említettem a kedvezményes dolgozói díjcsomagot.
  • Néhány ezer forintért ingyenes hívásokat kapsz, plusz annyi netet amivel bőven kihúzod a hónapot.
  • Űzheted az ipart hétfőtől vasárnapig, 0-24-ben bármikor, még azt is Te döntöd el, mikor dolgoznál.
  • A Telekom és a munkát szervező Meló-Depó mindössze annyit vár el, hogy legyél heti minimum 15-20 órában elérhető, plusz persze azt, hogy légy kommunikatív, pörgős és segítőkész személyiség.

Menni fog, ugye?

Naná, hogy igen. Jelentkezz IDE kattintva és légy fél Szeged szuperhőse, akit felhívhatnak, ha elszállt az internet vagy éppen az IPTV. Segítesz, közben jól keresel, és még a dátumot is Te választod ki. Benne vagy?

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb