Szegedi Arcok

OMSZ: Sok szegedi gyomra görcsbe rándult tegnap az aggodalomtól, amikor egy mentőautókból álló konvoj hasított át este a városon

“Szerencsére ritkán látnak ilyet a szegediek. Ezért is lehet, hogy sok szegedi gyomra görcsbe rándult tegnap az aggodalomtól, amikor egy mentőautókból álló konvoj hasított át este a városon” – írja az Országos mentőszolgálat közösségi oldalán. Mint írják, a nem éppen hétköznapi látványt nyújtó, nagy erejű mozgósításra azért került sor, mert egy balesetről érkezett bejelentés a Szegedi Mentésirányításra.

“Az M5- ösön egy kamion, egy kisbusz és két személyautó ütközött, a sérültek száma pedig ismeretlen volt. Tapasztalt mentésirányító bajtársunk mindenre felkészült, ezért Szegedről is azonnal több mentőt riasztott a helyszínre” – folytatja a tájékoztatást a mentőszolgálat, majd hozzáteszi, hogy balesetnél végül három sérültnek nyújtottak ellátást az elsőként érkező mentők, így a többi mentőegység munkájára ezesetben szerencsére nem volt szükség, azok hamar visszatérhettek állomáshelyükre. A sérülteket stabil állapotban szállíthatták kórházba. A kivonuló mentőautók hadáról videót is kaptunk:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Free Palestine
'Fel a tetejéhez' gomb