Mindenmás

Szeged365 Kisokos: így változik az Szegedi Közlekedési Társaság, a MÁV és a Volánbusz menetrendje a hosszú hétvégén

A MÁV-START vonatai október 31-én, vasárnap az ünnepnapi, november 1-jén a vasárnapi, 2-án már a munkanapi menetrend szerint közlekednek – közölte a vasúttársaság szerda reggel. A Szegedi Közlekedési Társaság is változásokat jelentett be, a 3 és 3F villamosvonalakon október 29. és november 1. között meghosszabbított üzemidőben és megváltozott menetrend szerint közlekednek a járatok.

VÁLTOZIK A VONATOK ÉS HELYKÖZI JÁRATOK MENETRENDJE

A MÁV sajtósai azt írták, hogy a november 1-jei mindenszentek ünnepéhez közeledve az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, ezért a MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat és indulás előtt tájékozódjanak menetrendváltozásról. Érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni – tették hozzá.

A MÁV-START vonatai október 31-én, vasárnap az ünnepnapi, november 1-jén a vasárnapi, 2-án már a munkanapi menetrend szerint közlekednek.

Változik a Volánbusz helyi és helyközi autóbuszainak közlekedési rendje is – hívták fel a figyelmet. Bizonyos településeken mindenszentek ünnepe és a halottak napi megemlékezés időszakában plusz járatok közlekednek a temetők jobb elérése érdekében.

MEGHOSSZABBÍTOTT ÜZEMIDŐBEN JÁRNAK A 3 ÉS 3F VILLAMOSOK

A Szegedi Közlekedési Társaság is változásokat jelentett be, a 3 és 3F villamosvonalakon október 29. és november 1. között meghosszabbított üzemidőben és megváltozott menetrend szerint közlekednek a járatok. Az összes infót, járatok és dátumok szerint IDE kattintva találod meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb