Sport

“Bőven van erő a csapatban” – a ma esti, Aalborg elleni BL-rangadóról Bánhidi Bencével

Rangadóra készül a Pick Szeged, akik ma este háromnegyed 7-től az Aalborg együttesével mérkőznek meg az Újszegedi Sportcsarnokban, a Bajnokok Ligája 6. fordulójában. A dánok 8 ponttal vezetik a csoportot, míg a Szeged 6 ponttal jelenleg a 4. helyen áll. Bánhidi Bence nemrég gyógyult fel betegségéből és mint a Pickhandball.hu-nak megígérte, csúcsformában tér vissza a rangadóra.

BŐVEN VAN ERŐ A CSAPATBAN, EZT MOST MEG KELL NYERNI

“Nem voltam jól, szerencsére Szabó doki kézben tartotta az ügyet, így rengeteg vitamint kaptam, rendbe jöttem” – nyilatkozta betegségéről Bence, aki a ma esti rangadóról azt mondta, az Elverum ellen elszenvedett vereség után most mindenképp győzni kell.

“Idegenben eddig bravúrosan szerepelünk, Bresztben nyertünk, két bombaerős ellenféltől, a Montepllier-től és a Kieltől pedig pontot szereztünk. Sajnos, itthon az Elverum elkapott bennünket, ez a vereség fájó volt, éppen ezért szükséges most javítanunk. Van bennünk bőven erő, ezt már ebben az idényben is bizonyítottuk. Ebből kell minden olyan energiát felhasználnunk, ami győzelemre vezet bennünket. Hiszek a csapatban, remek társaság jött össze, mindenki egyfelé tolja a szekeret, ez pedig egy ilyen rangadón nagyon fontos lesz” – értékelte a kilátásokat a kapitány a csapat portáljának.

EGY SPORTOLÓNAK MINDEN ÁLMA, HOGY ILYEN LÉGKÖRBEN JÁTSZHASSON

Bence azt nyilatkozta, szereti az ilyen meccseket, jól esik nekik a kitüntetett figyelem. “Már jó megérkezni a csarnokhoz, látni a kékbe öltözött szurkolóinkat. Mindenki biztat az úton, ameddig az öltözőig érek. Ez alaposan feltüzel, úgy lépek be az öltözőbe, hogy legszívesebben már kezdeném a meccset. Azt pedig már nagyon sokszor elmondtam, hogy egy sportolónak minden álma az, hogy ilyen légkörben játszhasson. Ez az élet nagy ajándéka, hogy nekünk ilyen jó táborunk van” – zárta a beszélgetést a PICK Szeged csapatkapitánya.

Ma este tehát rangadó, ha ott lennél személyesen, védettségit elő, még nem késő (jegyinfó ITT):

  • Pick Szeged vs Aalborg Handball
  • Újszegedi Sportcsarnok
  • Start: 18:45
  • Élő közvetítés: Sport 1
  • Villámeredmény: Szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb