Közélet

Maszk szép lassan mindenütt: a Szetáv után a Szegedi Vízmű is ragaszkodik a kötelező maszkviseléshez

A csúcsokat döngető Covid-adatok, a Kormányinfó legújabb bejelentései után úgy tűnik, még inkább megszaporodnak azok az intézmények, amelyek vezetői kijelentik, hogy épületeik, ügyfélszolgálataik csak maszkban látogathatók.

Épp tegnap írtunk egy részletes összefoglalót ezekről a helyekről, és ma reggelre már újabbról számolhatunk be: a szolgáltatók közül Szegedi Távfűtő Kft. után a Szegedi Vízmű is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. Ügyfélszolgálati Irodájában 2021. november 2-től ismét kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése várakozás és ügyintézés során – olvasható a szóban forgó szolgáltató honlapján.

Emellett a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát is szorgalmazzák, valamint korlátozzák az ügyféltérben egyidejűleg tartózkodó személyek számát.

Javasolják továbbá, hogy ha tehetjük, részesítsük előnyben a telefonon, az elektronikus és postai úton történő ügyintézést és csak a legszükségesebb esetben keressük fel az ügyfélszolgálati irodát.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb