Mindenmás

Tíz óra alatt két nagyértékű körözött SUV akadt horogra Csongrád-Csanád megyében

Sűrű a hétvége, tíz óra alatt két nagyértékű körözött SUV akadt fent Csongrád-Csanád megyében, összesen 25 millió forint értékben. Kiszombornál egy Alfa Stelvio, Csanádpalotán egy Volvo XC60 akadt horogra, az egyikben még kábítószergyanús anyagot is találtak.

KISZOMBOR: ALFA STELVIO, BOLGÁR SOFŐR, NÉMET KÖRÖZÉS

A Kiszombor közúti határátkelőhelyen 2021. október 30-án 12 óra 30 perckor jelentkezett kilépésre egy német honosságú, Alfa Romeo 949 típusú személygépkocsi – írja a rendőrség. A gépjárművet egy bolgár állampolgárságú férfi vezette. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy az autóhoz átadott hatósági engedély egy másik járműhöz tartozik, és az eredeti adatok alapján az autó szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt az olasz hatóságok keresik. A 38 éves bolgár férfit a rendőrök előállították, ellene egyedi azonosító jellel visszaélés elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

CSANÁDPALOTA: VOLVO XV60, SVÉD KÖRÖZÉS, KÁBÍTÓSZER

A Police.hu beszámolója szerint Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen szombat 22 órakor jelentkezett kilépésre egy svéd honosságú VOLVO XC60 típusú személygépjármű egy svéd sofőrrel és utassal. Az ellenőrzés megállapította, hogy a járművet a svéd hatóságok körözik. Emellett a rendőrök a jármű átvizsgálása során kábítószergyanús anyagot találtak. A két férfi ellen kábítószer birtoklása gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon.

A nyomozók a 10 millió és 15 millió forint értékű járműveket lefoglalták.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb