Szegedi Arcok

Szegedi műsorvezetőre cserélte Harsányi Leventét a Petőfi Rádió

Több ismert műsorvezetőjétől, többek közt Harsányi Leventétől, a Republic-gitáros Boros Csabától és Patkó Béla “Kikitől” is elbúcsúzik a Petőfi Rádió – jelentette be a csatorna honlapján. November 3-tól többek közt megújulnak a reggeli műsorok és frissül a műsorvezetők névsora is, holnap hajnali öttől az eddig Rádió 88 – as Varga Gergő szólal meg az éterben.

RÁDIÓ 88 – AS MŰSORVEZETŐVEL PÖRGETI FEL A REGGELEKET A PETŐFI RÁDIÓ

“November 3-án a megújult reggeli műsorban hajnali öttől már Varga Gergővel találkozhatnak a hallgatók, majd hat órától Bekker Dávid szólal meg a Petőfi új otthonából, az A38 Hajóról” – írja a Petőfi Rádió közleménye. Gergő korábban az MTVA szegedi tudósítójaként dolgozott, az utóbbi időszakban pedig a Rádió 88 mikrofonja mögött hallatta hangját.

HARSÁNYI LEVENTE, PÉCZELI DÓRA ÉS KIKI IS TÁVOZIK

“A Petőfi abban hisz, hogy a célközönségét – amely a fiatalokból épül fel – igazán hitelesen akkor tudja kiszolgálni, ha a tartalmakat is hozzájuk hasonló fiatalok készítik” – folytatja közleményét a csatorna. A változás néhány régi kolléga távozását is jelenti:

  • Péczeli Dóra,
  • Harsányi Levente,
  • Bikfalvi Tamás,
  • Patkó Béla (alias KIKI, az első emelet egykori frontembere),
  • Iller Bálint
  • és a Republic-frontember Boros Csaba hangját nem hallhatjuk ezentúl.

Mint írják, természetesen “a Rádió hálás az egykori műsorvezetők munkájáért és hozzáállásért, amellyel az eddigiek során építették a Petőfi brandet.”

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: CHERĪ up
'Fel a tetejéhez' gomb