Mindenmás

Napi pakk: esőt, pályaválasztási napokat és kötelező maszkordást hoz a péntek Szegedre

Csütörtökön letarolt bennünket a hidegfront, ami a hét utolsó munkanapján is kitart Szegeden. Marad a csapadékos, esős időjárás, de ne lógasd az orrod: szombaton már kisüt a nap Szegeden. Főzd le a kávéd gyorsan, mi pedig szolgáltatjuk mellé a mai nap legfontosabb reggeli híreit Szegeden!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kíván a Szeged365 minden Imre, Avarka, Bertilla, Bertolda, Filotea, Tétény, Töhötöm és Zakariás nevű olvasónak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 90 éve született Ike Turner, a korai rock and roll egyik kimagasló előadója, Tina egykori férje.
  • Ma ünnepli 62-ik születésnapját Bryan Adams, kanadai zenész.
  • 58 éve született Tatum O’Neal amerikai színésznő, aki 10 évesen kapott Oscar-díjat, ezzel ő a legfiatalabb, aki ilyen díjat kapott.
  • Ma 46 éves Németh Kristóf színész (Barátok közt).
  • 38 éve a Szépművészeti Múzeumból 7 nagy értékű festményt loptak el. Köztük Raffaello Eszterházi Madonna című alkotását.

ESŐ, ESŐ ÉS MÉG EGY KIS ESŐ PÉNTEKRE

Pénteken csapadékos, záporos és esős időjárás elé nézünk Szegeden, viszont az erős szél már elhagy bennünket. Hajnalban 8-9 fok lesz és napközben is csak 10 fok körül alakul a hőmérséklet, tehát érdemes lesz felöltözni melegen.

MELÓT VÁLTANÁL? MOST MEGNÉZHETED A KÍNÁLATOT

Ma is folytatódik a Találd ki magad! – Pályaválasztási Napok a szegedi Szent-Györgyi Albert Agórában. A rendezvényen a megye középiskolái, munkáltatói mutatják be a továbbtanulás előtt állók diákoknak képzési kínálatukat, de az idén az álláskeresőket és a pályamódosítást tervezőket is várják.

MASZKRA FEL, SZEGED!

Botka László, Szeged polgármestere csütörtökön bejelentette: az oltás nem, viszont mától a maszk használata kötelező a polgármesteri hivatal, az önkormányzati cégek és intézmények ügyfélszolgálatain az ott dolgozók és az ügyfelek számára is egyaránt. Szóval, maszkot fel, Szeged…

…szinte mindenhol:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb