Közélet

Gődény for president? Elindul a jövő évi választáson a Covid-szkeptikus celebritás

A Gődény György nevéhez köthető Normális Élet Pártja is elindul a 2022-es országgyűlési választásokon, és mind a 106 választókerületben állít egyéni jelöltet – írja az Azonnali. A vírusszkeptikus nézeteiről ismert testépítő-gyógyszerész pártját már 2020 nyarán bejegyezték.

Tegnapra hirdetett tüntetést a testépítő-gyógyszerész-járványszkeptikus (és nem mellékesen szereplő a szegedi Anger Zsolt által headline-olt Aranyéletben) Gődény György a Kossuth térre, ahol bejelentette indulását a tavaszi választásokon. “Nincs család, nincs szórakozás, csak a Normális Élet Pártja. Nagyon sok munkánk van benne, hogy felállt a 106 egyéni jelölt” – válaszolta az Azonnali kérdésére, akik azt firtatták, melyik politikai családhoz tartoznak. Gődény György arról is beszélt, hogy nem bízzák a véletlenre, már decemberben elkezdik keresni a támogatókat, akik majd aláírják a jelölőíveket. A 106 képviselő egyike sem párttag.

NEM ELŐSZÖR SZALAD NEKI A NAGYPOLITIKÁNAK

Gődény a Közös Nevező Párt listavezetőjeként indult a 2018-as választáson. A sikertelen szereplés után viszont nem fizette vissza a kampányra kapott, 153 millió forintos állami támogatást, ezért költségvetési csalás gyanúja miatt folyik ellene nyomozás.

A SZEGEDI BOLDOGKŐI ZSOLTBA IS BELEÁLLT

Cikkünk főszereplője a koronavírus-járvány berobbanásakor rendszeresen állt be olyan szakértőkbe, mint például a szegedi Boldogkői Zsolt, sőt, tavaly szeptemberben a törvénnyel is meggyűlt a baja: felfüggesztett börtönbüntetést kapott rémhírterjesztésért.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb