Mindenmás

Napi pakk: felhők, 12 fok, szaxizás és Sterbinszky Karcsi Szegeden

Pörgős kis hétvége elé nézünk, eső-mentes 12 fokkal és egy jó adag szegedi programmal. Ha már lefőtt a reggeli kávéd, csapd fel mellé a Szeged 365 Napi Pakkot, benne az összes lényeges dologgal, amire egy szegedinek szombat reggel szüksége lehet!

ŐKET KÖSZÖNTSD FEL, MIELŐTT MEGSÉRTŐDNEK RÁD

Isten éltesse a mai névnaposokat,

  • Lénárd,
  • Énok,
  • Leonárd,
  • Leonarda!

Szegedi éjszaka fenegyereke, Dj Lennard, ma este bárhol is fussunk Veled össze, a vendégünk vagy egy … (tetszés szerint behelyettesítendő) – re!

207 éve született Adolphe (Antoine) Sax, a zenetörténet egyik legcsodásabb hangszerének feltalálója. Ha nem lett volna a jó öreg szaxi, nem lennének azóta ilyen klassz kis muzsikák (ugye-ugye?).

Ma 75 éves Tolcsvay Béla, Kossuth-díjas zenész, zeneszerző, szövegíró, aki anno Koncz Zsuzsával és az Illés-együttessel KITT-egylet néven együtt lépett fel. Boldog születésnapot a legendának!

KORREKT ŐSZI IDŐJÁRÁST TARTOGAT A SZOMBAT

Szombatra végre elvonul a felettünk gomolygó csapadékrendszer, tehát eső már nem valószínű, hogy lesz Szegeden. A felhők kitartanak, de azért kapunk egy kis napsütést is végre.

  • Hajnalban 5-7 fok körül alakul a hőmérséklet,
  • majd délután 10-12 fokot mérhetünk Szegeden.

MEGVAN A SZEGEDI SZABADTÉRI 2022-ES PROGRAMJA

…és újra felgyúlnak a fények! Barnák László igazgató pénteken fogta magát és bejelentette a Szegedi Szabadtéri Játékok főbb 2022-es programjait, a Chicago-tól a La Traviata-n át a Mamma Mia-ig, íme a részletek:

MÉG TÖBB PROGRAM, DE MOST NEM ROHANUNK ENNYIRE ELŐRE

Íme a hétvége szegedi programajánlata, kattints a Szeged 365 Kikapcs-ra és garantáltan nem fogsz unatkozni! Apropó, azt mondtuk már, hogy a jó öreg Sterbisznky Karesz is Szegeden garázdálkodik ma éjjel?

Most mondjuk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb