Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: történelmi divatbemutató és a hazai klubélet nagyjai teszik felejthetetlenné ezt a hétvégét Szegeden

Végre itt a péntek, sokak örömére kitört a hétvége, s a meló után belevethetjük magunkat a szegedi programokba. A Napfény városa most sem hagyja unatkozni a kikapcsolódásra vágyókat, többek között történelmi divatbemutató és a hazai klubélet nagyjai teszik felejthetetlenné ezt a hétvégét. Vesd bele magad a szegedi eseményekbe, találd meg a neked legszimpibbet a Szeged365 Kikapccsal!

TÖRTÉNELMI DIVATBEMUTATÓ, SZERZETESI – ÉS RÉGIÓS TERMÉKEK KÓSTOLÓJA – SZÍNES PROGRAMOKKAL JÖN A DÖMÖTÖR-NAPJA SZEGEDRE

Dömötör-torony napja címmel különleges programokat szerveznek november 6-án, a Szegedi Dóm Látogatóközpontban. Az egész napos rendezvényen történelmi divatbemutató, Szent Dömötör emlékei című séta, szerzetesi- és régiós termékek kóstolója, valamint Buda Ádám énekmondó műsora is várja majd az érdeklődőket.

VASÁRNAP INDUL AZ ÖREG KŐRÖSSY TELJESÍTMÉNYTÚRA

Hagyományos őszi túrájára várják a mozogni vágyókat vasárnap – tudtuk meg a szervező Szegedi Sport és Fürdők Kft-től. Az Öreg Kőrössy Teljesítménytúra résztvevői 6, 12 vagy 28 km-es távot teljesíthetnek, az útvonal az Öreg Kőrössy Halászcsárdától, a Tisza-töltésen haladva az Algyői Tájházig vezet, a gyönyörű őszi színekbe borult ártéri fák mellett.

SZOMBATON CSALÁDI NAPPAL ZÁRULNAK A PÁLYAVÁLASZTÁSI NAPOK SZEGEDEN

Csütörtökön startolt el a Találd ki magad! – Pályaválasztási Napok a szegedi Szent-Györgyi Albert Agórában. A szervezők szombaton egy családi napra is várják az érdeklődőket, ahol önismereti tesztekkel, nyelvi szintfelméréssel és tanácsadással is készülnek a résztvevők számára.

HA EGY JÓ FILMRE VÁGYSZ A HÉTVÉGÉN, IRÁNY A SZEGEDI MOZIK

BELVÁROSI MOZI

Legyenek a kedvenceid a horror filmek, a drámák vagy éppen a jó sci-fik, pénteken biztosan megéri moziba menned, a Belvárosi mozi kínálatában te is megtalálhatod a kedvencedet.

Fotó: belvarosimozi.hu

Szombaton és vasárnap is megéri szemezgetni a filmek kínálatából, lesz itt harcos hercegnős mese a gyerekeknek és természetesen a legújabb Dűne sem maradhat ki a kínálatból.

Fotó: belvarosimozi.hu

CINEMA CITY SZEGED

Ha a Cinema Cityt választod ezen a hétvégén, biztosan nem fogsz csalódni, hiszen a mozivásznon újra akcióba lendül a 007-es ügynök, a Nincs idő meghalni című legújabb James Bond filmben, visszatér Venom, a szupererős szörny is, hogy megállítsa a világ pusztulását, de a könnyedebb vígjátékot kedvelők kikapcsolódhatnak az Addams Family 2-őn, amelyben mindenki kedvenc rémcsaládjának újabb kalandjaival ismerkedhet meg a néző. A teljes hétvégi moziműsort itt tekintheted meg.

SZOMBATON VEDD FEL A TÁNCOS CIPŐDET, MERT ÓRIÁSI BULIKKAL VÁR RÁD A SZEGEDI ÉJSZAKA

HUNGI

November első hétvégéjén is óriási pörgésre számíthatsz a Hungiban, ahol a fergeteges hangulatról Peter Lowner fog gondoskodni, úgyhogy neked már semmi más dolgod nem marad, mint, hogy érezd jól magad!

SING SING

A Sing Sing Music Hall-ban a Hódítás Éjszakáján kirobbanó lesz a hangulat! Az este folyamán a hazai klubélet meghatározó alakjai szolgáltatják majd a talpalávalót, úgy, mint Sterbinszky, Willcox, Purebeat, Strong R., Joerjunior!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb