Szegedi Arcok

Szegedi love story ért véget az X-Faktorban

Kultúrkör, Balázs Alex, The Match – lassan annyi szegedi lesz a 2021-es X-Faktorban, hogy akár a Széchenyi téren is tarthatnák az RTL Klub tehetségkutatóját. Szombat este vetítették le a széria első “tábor” fordulóját, ahonnan a fent említett hármasból az első két versenyző továbbjutott, viszont a szerelmespár alkotta The Match szétválás helyett inkább a biztos kiesést választotta: a két szegedi fiatal kijelentette, hogy nem hajlandóak külön folytatni a versenyt.

VÉGET ÉRT A LOVE STORY, DE CSAKIS AZ X-FAKTOR SZÁMÁRA

“Együtt jöttünk és együtt is szeretnénk távozni” – jelentette ki Peti, a szegedi “The Match” nevű duó férfitagja. A zsűri szombat este úgy döntött, a párosból csakis a srácot engedik tovább, azonban ő – roppant lovagiasan – inkább a kiesést választotta, mint hogy elszakítsák szerelmétől. A szegedi fiatalember a műsorban elmondta, a barátnőjével előre megbeszélték, hogy ilyen esetben nem fogják cserben hagyni a másikat.

KÉT SZEGEDI MARADT A SZÉKFOGLALÓS EPIZÓDRA

A műsor “székfoglalós” epizódjában így már csak két szegedinek, a válogatón hatalmasat durrantó Balázs Alexnek és a Napfény Városában közismert Kultúrkör zenekarnak szoríthatunk – az utóbbiak továbbjutása kimaradt a tegnapi adásból, viszont a Facebook oldalukon nemrég bejelentették a jó hírt.

Este 7-től mindkét versenyben maradt szegedi induló színpadra pattan, szorítunk Nektek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb