KikapcsVideo365

“Mindig is lesznek válságok, amiket le kell győznie egy vállalkozásnak” – Balogh Levente, a rettenthetetlen Cápa azt is elmondja, hogyan

Ötödik alkalommal rendezte meg november 4-én a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nagy sikerű Vállalkozói Napját. Az idei rendezvényen a résztvevők a meghívott vendégekkel együtt azt a kérdést boncolgatták, hogy a másfél éve felforgatott világunk lesz-e még olyan, mint a Covid előtt, és, ha igen, hogyan lehet ezt elérni. A program címe is erre utal, a népszerű Stranger Things című sorozat szörnyekkel teli párhuzamos világához hasonlítva a járvány miatt a vállalkozások életében bekövetkezett nehézségeket, amikor minden a feje tetejére állt, azaz, visszatérhetünk – e Tótágasból?

A fogós kérdésre olyan elismert üzletemberek válaszoltak, mint Litkai Gergely, a Dumaszínház művészeti vezetője, vagy az az RTL Klub Cápák között című üzleti showműsorának, nagyágyúi, Moldován András, a Jack’s Burger étteremlánc és az Animalsoft Állattenyésztési szoftverfejlesztő cég tulajdonosa és Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és társtulajdonosa.

“ARRA INSPIRÁLJUK A VÁLLALKOZÓKAT, HOGY NYISSÁK KI A TUDATUKAT ÉS FORDULJANAK ÚJABB MEGOLDÁSOK ÉS TECHNIKÁK FELÉ”

“Olyan előadókat hívtunk meg, akik már bizonyítottak a vállalkozói szakmában és arra kértük fel őket, hogy mondják el, hogyan kezelték ezt a szituációt, hogyan készültek fel az új időszakra, miket csinálnak annak érdekében, hogy versenyképesek tudjanak maradni, vagy még versenyképesebbé tudjanak válni. Azt gondoljuk, hogy ez nagy segítség lehet a vállalkozók számára, hogy láthatják mások példáját, hogy másoknál ez hogyan működött. Arra inspiráljuk őket, hogy nyissák ki a tudatukat, hogy próbáljanak újabb megoldások, újabb technikák felé fordulni”, mondta el Tóth Gábor, a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási alelnöke, a rendezvény egyik házigazdája.

BALOGH LEVENTE, A TÉVÉS CÁPA SZERINT A LEGFONTOSABB A HITELESSÉG

Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és társtulajdonosa a Szeged365-nek adott interjújában elmondta, nem kérdés, hogy lehetséges a Covid okozta felforgatott világból visszatérni a régi kerékvágásba, hiszen mindig is lesznek válságok és olyan problémák, amelyeket le kell tudnunk győzni. Meglátása szerint azok a cégek és vállalkozók, akik hitelesek, értéket és minőséget képviselnek, azok túl tudják élni a válságokat. A rettenthetetlen tévés Cápa szerint a recept egyszerű: mindenki tegye továbbra is a dolgát, ami mellett fontos, hogy a nagyívű terveket és fejlesztéseket mérlegelni kell, kicsit vissza kell vágni őket a nehezebb időszakokban, de a minőségi munkát ugyanúgy folytatni kell.

VAJON KIKET TÁMOGAT EGY CÁPA?

Balogh Levente azt is elárulta, hogy a Cápák között negyedik évadában, ami jövőre kerül adásba, milyen szempontok alapján dönt arról, mely vállalkozást támogatja. “Legfőképpen a vállalkozó hitelességére fogok figyelni, de arra is, hogy képes legyen arra, hogy a saját cégét üzemeltesse. Nagyon sokan azt gondolják, ha egy Cápa beszáll az üzletbe, akkor hátradőlhet a kanapén és megy minden magától. Ez nem így van, hiszen a vállalkozás továbbra is az övé, egy Cápa, vagy egy befektető, aki kisebbségben van, az szakmailag tudja, ahogy engem az édesapám, segíteni és támogatni az útját.”

Nézd meg teljes interjúnkat is Balogh Leventével, ahol az ismert tévés Cápa még többet elárul a sikeres vállalkozás titkáról.

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb