Sport

A tizenhárom forduló óta veretlen KTE ellen nyert a Szeged-Csanád GA

Két góllal győzte le a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a tizenhárom forduló óta veretlen Kecskeméti TE csapatát vasárnap délután a Szent Gellért Fórumban. Ahogy Dragan Vukmir nyilatkozta a meccs után, a szegediek “igazi férfimunkát végeztek.”

SZEGED-CSANÁD GA–KECSKEMÉTI TE 2–0 (2–0)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 1000 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Szilágyi, Punyi).
Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas – Ódor, Pejovics, Temesvári, Kővári – Simon Á. (Farkas A., 68.), Kovács M. –  Gajdos, Horváth K. (Lestyán, 68., Dobronoky, 90.), Germán (Dobos, 68.) – Haruna (Kóródi, 82.). Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Kecskeméti TE: Varga B. – Tóth D. (Lukács, a szünetben), Szabó A. (Gál, 59.), Belényesi, Szalai G., Grünvald – Katona (Szalai, 70.), Vágó (Marsa, a szünetben), Nagy K. (Szuhodovszki, a szünetben), Bartha – Tóth B. Vezetőedző: Szabó István.
Gólszerző: Gajdos (8.), Germán (31.)
Sárga lap: Simon Á. (28.), Germán (63.), ill. Vágó (43.), Belényesi (62.), Bartha (65.), Gál (65.), Szalai (75.).
Kiállítva: Farkas A. (93.), ill. Belényesi (88.).

HARCIAS ELSŐ FÉLIDŐ, FOLYAMATOSAN TÁMADÓ SZEGEDIEKKEL

Harciasan kezdtek a kék-feketék, Gajdos Zsolt már a nyolcadik percben gólt szerzett a bajnokság indulása óta veretlen Kecskemétnek (1-0). A 31. percben ismét Gajdos Zsolt volt a főszereplő, a szegedi középpályás lőtt egy szabadrúgást, nem kis kavart okozva a kapu előtt, amiből végül Germán gyártott újabb gólt, 10 méterről (2-0). A szegediek végig támadásban voltak, az első félidő végéig akár még további két gólt is szerezhettek volna, de Pejovic fejesénél Varga, Germán helyzeténél pedig a kapufa mentette meg az újabb góltól a KTE-t.

EZ MEG…? ÖT SÁRGA ÉS KÉT PIROS A MÁSODIKBAN

Mint a klub portálja megjegyezte, a meccs utolsó harmada egy kicsit “a lapokról szólt”, a játékvezető öt sárga mellett két pirosat is kiosztott. A Kecskemétből Belényesi a második sárgája után mehetett hamarabb az öltözőbe a 88. percben, a szegediektől Farkas Aurél kapott rögtön pirosat, egy szabálytalanság után, a 93. percben.

KÉT HÉT MÚLVA IRÁNY SZOLNOK

“Gratulálok a csapatomnak, igazi férfimunkát végeztek! Egy jó csapatot győztünk le, úgy érzem, megérdemelten. Készültünk abból, hogy a Kecskemét magas játékosokkal játszik, ehhez igazítottuk az összeállításunkat is” – nyilatkozta a csapat oldalán Dragan Vukmir a meccset követően.

A vasárnapi győzelemmel a táblázat ötödik helyére jött fel a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, most két hét szünet jön a bajnokságban, majd a Szolnok ellen, idegenben folytatják a menetelést.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: 9 magic wishes
'Fel a tetejéhez' gomb