KözéletSmart Szeged

Szeged365 live: Új épületszárnnyal bővül a Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai részleg Szegeden

Bokrétaünnepet szervezett az SZTE, mivel már szerkezetkész a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai részleg új épületszárnya. A 2,2 milliárd forintos támogatásból megvalósuló projekt keretében 2500 négyzetméteren, öt szinten jön létre az új szárny, amely többek között azt jelenti, hogy a meglévő 225 ágy 38-al bővül, ebből kettő emeltbiztonságú kórterembe kerül.

Mindezek mellett létrejön egy nappali terápiás ellátást biztosító és egy ambuláns ellátást biztosító emelet, illetve egy olyan tér is, amely a modern nemzetközi standardoknak megfelelően egyaránt gyermek és szülőbarát. A projekt jelenlegi állásáról sajtótájékoztató keretén belül számol be Dr. Fendler Judit kancellár és Dr. Bereczki Csaba, a Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ igazgatója, mi pedig élőben közvetítjük Nektek, hogy elsőkézből kapjátok meg a legfrissebb infókat!

AZ ESEMÉNYRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHATSZ

A bokrétaünnepről készült tudósításunkban és videós riportunkban minden infót megtalálhatsz az eseményről, kattints érte az alábbi cikkre!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb