Mindenmás

Egyetlen nap alatt egy egész csoportnyi betörőt taroltak le a rendőrök Szeged mellett (videóval)

A hódmezővásárhelyi rendőrök egy egész csoportot, míg a makói egyenruhások egy magányos betörőt füleltek le a napokban. Mindkét esetben lopás miatt indult eljárás – olvasható a rendőrség honlapján.

Mint írják, a megalapozott gyanú szerint egy 29 éves ikerpár és 30 éves társuk 2021. október 1-jén jutottak be egy hódmezővásárhelyi családi házba ahonnan készpénzt és aranyékszereket vittek el, mintegy 800 ezer forint értékben. Az elvégzett adatgyűjtések eredményeként a nyomozók a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának beavatkozóival együttműködve a triót 2021. november 8-án az esti órákban fogták el lakhelyeiken, ahol kutatást tartottak. A feltételezett elkövetőket a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták, a csoport vezetőjét őrizetbe vették és kezdeményezték az ügyészségen letartóztatását.

MAKÓN IS VOLT KAPÁS UGYANEZEN A NAPON

Ugyanezen a napon a Makói Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentéstől számított két órán belül elfogtak egy férfit, aki Csanádpalotán a reggeli órákban tört be egy ingatlanba, ahonnan ruhákat, könyveket, monitort és egyéb használati eszközöket vitt magával, több mint százezer forint értékben. A nyomozók a 62 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, aki tettét elismerte. A gyanúsítottak ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb