Sport

Bronzosítottak a szegedi úszók az ob-n, de esélyes, hogy még nincs vége!

Nagyon megy ez a gyorsváltó a szegedieknek, ugyanis ahogyan a Szegedi Úszó Egylet közleményéből megtudtuk, bronzérmes lett a Haász SZUE gyorsváltója az ob-n! A női 4×200 méter gyors döntőjében arattak sikert versenyzőink, de az eredmények még sorjázhatnak, hiszen ma jön még a 100 méter gyors és a 4×100 méteres gyorsváltó is.

Pádár Nikolett, Fábián Bettina, Vas Luca és Olasz Anna kvartettjének ugyan nem sikerült a címvédés, de dobogós a szegedi váltó, harmadik helyen zárt a női 4×200 méter gyors döntőjében. A Haász SZUE tehát két medált szerzett az ob második napján, hiszen korábban Fábián Bettina is bronzérmes lett 400 méter gyorson.

Fábián Fanni hiányában is érmes lett a szegedi váltó, ennek nagyon örülök, Olasz Anna óriásit hajrázott a végén a bronzéremhez. Fábián Bettina három nap karantén után meglepően jól úszott, de Pádár Nikolett és Vas Luca is dicséretet érdemel, minden szegedi úszó előtt le a kalappal!

Niki ma éremért száll harcba 100 méter gyorson, a 4×100 méteres gyorsváltónk pedig pontszerző helyre érhet szintén szombaton – nyilatkozta Gellért Gábor, a Haász SZUE vezetőedzője.

Női 4×200 m gyors: 3. Haász SZUE (Pádár Nikolett, Fábián Bettina, Vas Luca, Olasz Anna)

Az eredményekről, a programról és további hírekről a linkeken további infókat találhatsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb