Sport

Ez volt a legtutibb szombati program Szegeden: örömfutás Kárász Anna és Vajda Attila olimpiai bajnokokkal

A nem túl barátságos időjárás ellenére is több, mint kétszázhatvanan jöttek el az MVM Szeged VE által szervezett Fuss a bajnokokkal nyílt edzésre, a Vízitelepre. A sportolni vágyók együtt futottak a tokiói olimpiai bajnokkal, Kárász Annával, illetve a 2008-as pekingi győztes Vajda Attilával.

A közös bemelegítés után a résztvevők 7, 11 vagy 21 km közül választhattak. Vajda Attila és Kárász Anna a félmaraton mellett döntött. A Vajda Attila Regionális Akadémia klubjai közöl a Békés, az Algyői VE és a Makó is csatlakozott a nyílt edzéshez. 

KÁRÁSZ ANNA ELŐSZÖR FUTOTT FÉLMARATONT

Különleges volt ez a nap az MVM Szeged VE olimpiai bajnoka számára, hiszen Kárász Anna először futott félmaratont és természetesen rögtön a leghosszabb távot választotta, 21 km-t futott.

“Életem első 21 km-es futása teljesítve! A pihenő időszakomat nem akartam sportolás nélkül tölteni, így jó motiváló célnak tűnt egy félmaraton. Az utolsó 5 km elég szenvedős volt egy kis térd fájás miatt, de megcsináltuk! Elsőre szerintem az idő sem rossz. Közel hatvanan futottuk ma le a távot, gratulálok mindenkinek!” – írta az eseményt követően Facebook oldalára Kárász Anna.

Fotó: Kárász Anna Facebook oldala

VAJDA ATTILA IS A LEGHOSSZABB TÁVON TETTE PRÓBÁRA MAGÁT

A 2008-as pekingi olimpia bajnoka, Vajda Attila is példamutatóan teljesített az eseményen, ő is lefutotta a 21 km-es távot.

Forrás és fotó: MVM Szeged VE

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb