Mindenmás

Árokba csapódott egy autó az 5-ösön, feszítővágóval mentik a sofőrt (frissítve)

Árokba csapódott egy autó az 5-ösön, tudtuk meg a helyszínen elhaladó Viktor nevű olvasónktól. A pontos koordináta az 5-ös főút 133-as kilométerszelvénye, Pusztaszernél. A helyszínre cikkünk megírásának pillanataiban érkeznek ki a tűzoltók és a rendőrök, katasztrófavédelmi forrásainktól úgy tudjuk, a sofőr ebben a percben is az autóban ragadva várja a mentést.

FRISSÍTVE: BEFUTOTT A HIVATALOS KÖZLEMÉNY, FÉLPÁLYÁS AZ ÚTZÁR

Cikkünk megjelenését követően megérkezett a katasztrófavédelem hivatalos közleménye is, íme:

Árokba hajtott egy személyautó az 5-ös főút 133-as kilométerénél, Pusztaszer térségében. Egy ember beszorult a járműbe, a kisteleki hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítják ki. Egy kiskunfélegyházi hivatásos egységet is a helyszínre riasztottak. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

FRISSÍTVE 2.0.: MEGTUDTUK, HOGYAN TÖRTÉNHETETT A BALESET

Hatósági forrásainktól úgy tudjuk, a Kistelek felé haladó autó egy balra ívelő kanyarban tért le az útról, ezt követően több fának is nekiütközött, majd felborulva az oldalán állt meg. A kocsit egy középkorú nő vezette, akit a kisteleki tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudtak kiemelni a roncsok közül, majd a mentők kórházba szállították. Az állapotáról egyelőre nincs információnk, mielőbbi gyors felépülést kívánunk neki!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb