Szegedi Arcok

Országos Mentőszolgálat: izzanak a vonalak a mentésirányításokon, napi 4300 sürgős esethez riasztják őket

Az egész országban izzanak a vonalak a mentésirányításokon. A korábbi átlagos napi 3000 helyett, 4300-nál is több sürgős esethez riasztották a mentőket az elmúlt napokban, miközben a mintavételi igények is húszezres nagyságrendben érkeznek a mentőszolgálathoz – írja Facebook posztjában az Országos Mentőszolgálat, akik a kiélezett helyzetre való tekintettel egy kéréssel fordulnak az autósokhoz (így természetesen a szegedi autósokhoz is):

“Előfordulhat, hogy mintavevő egységeink szükség szerint “szabálytalanul” parkolnak a mintavétel idejére, ezért egyrészt megértést kérünk, valamint, hogy a szirénázó-villogó mentőautóknak minden körülmények között biztosítsanak szabad utat a forgalomban.”

Mint írják, az életmentők ebben a kiélezett helyzetben is mindent elkövetnek, hogy minden esetben gyorsan helyszínre érjenek, ám ehhez a közlekedők fent említett segítsége is szükséges.

Kíváncsi vagy, miért tartjuk annyira nagyszerű embereknek a szegedi mentősöket? Íme három Szeged365 sztori, amely hozzád is közelebb hozza majd az egészségügyi hőseinket:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb