KözéletSmart Szeged

Szombattól már kerekezhetünk és kocsikázhatunk az Oskola utcában, a hétvégéig befejeződik az aszfaltozás

Jó hír az autósoknak: végeztek az aszfaltozással az Oskola utcában, de készek lettek a munkálatokkal a Híd utcán, a hídfőben és a Stefánián is. Szombat délután már birtokba is vehetjük – tudtuk meg önkormányzati forrásainktól.

Visszakapják az autósok és a kerékpárosok az Oskola utcát, november 20-ával befejeződnek a helyszínen végzett munkálatok. Ekkortól új közlekedési rend és jelzőlámparendszer fog működni. Ezek után tehát a Dóm tértől az Oskola utcán és a Stefánián két oldalon, már egymástól elválasztva haladhatnak a kerékpárosok. A színház felől az Oskola utca irányába haladó kerékpárosoknak a Vár utcai régi átvezetésnél kell áttérniük a menetirány szerinti jobb oldalra, majd a Vár utcától ismét irányhelyesen közlekedhetnek a kerékpárosok. A kerékpáros terelőutak megszűnnek. Az Oskola utcából a gépjárművek jobbra kanyarodva közvetlenül hajthatnak fel a Belvárosi hídra.

A DEÁK FERENC UTCÁRÓL TOVÁBBRA IS FEL LEHET HAJTANI A BELVÁROSI HÍDRA

A Belvárosi hídra ideiglenesen a Deák Ferenc utcából balra továbbra is fel lehet hajtani addig, amíg a színházi körforgalom el nem készül, vagyis december közepéig. Emellett a végleges forgalmi rend szerint a Stefániáról is balra lehet kanyarodni a hídra. A nagyposta elől balra, a Belvárosi hídra kanyarodó kerékpárosok elindulhatnak a zöld jelzésre, de a kerékpárosokat megállító lámpa piros jelzésére a sárga felfestésnél megállva el kell engedniük a villamost.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: buy weed online in Europe
'Fel a tetejéhez' gomb