Mindenmás

Pancser pénztárcatolvaj rendőrkézen – avagy mára is akad egy Thug Life sztori Szeged környékén

Talán az Oscar című film elhíresült mondatával válaszolhatott az a férfi a rendőröknek, amikor megkérdezték tőle, hogy nem gyanakodott-e kamerák jelenlétére az üzletben, amikor eltulajdonított egy ottfelejtett pénztárcát. Ha hirtelen nem is ugrana be, mire is utaltunk az imént, eláruljuk, a “Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem!” legendás szösszenet jutott a sztoriról az eszünkbe.

A csongrádi rendőrök befejezték a nyomozást egy 51 éves férfival szemben, aki a biztonsági kamerák ellenére elvitt egy helyi italboltban hagyott pénztárcát.

A rendőrségre 2021. szeptember 3-án délután érkezett bejelentés az üzletből, hogy a biztonsági kamerák rögzítettek egy ismeretlen férfit, aki eltulajdonította egy vásárló pulton felejtett pénztárcáját az abban tartott 130 ezer forinttal és bankkártyákkal együtt.

AZ ELFOGÁS MINDEN TEKINTETBEN EREDMÉNYES VOLT, HISZEN:

  • a kiérkező egyenruhások a kamerafelvételeket megtekintették és a személyismertüknek köszönhetően, sikerült azonosítaniuk a feltételezett elkövetőt.
  • a férfit a lakásáról állították elő, akitől hiánytalanul előkerült az elvitt pénztárca.
  • a gyanúsítottat kihallgatták, aki tettét elismerte és megbánta.
  • a rendőrök a sértettnek az eltulajdonított értékeket visszaadták.
  • az eljárás iratait a Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a napokban megküldték vádemelési javaslattal az ügyészség részére.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb