Közélet

Rusvai Miklós: lehet, hogy hamarosan már nem is lesz elengedhetetlen az oltás

Nem kizárt, hogy hamarosan nem lesz már annyira létszükséglet a koronavírus elleni oltás. Nem, nem engedhetjük el a vírus elleni védekezést, legalábbis egyelőre erről szó sincs, hanem egyszerűen arról van szó, hogy esély van arra, hogy két új gyógyszert is engedélyezni fognak a közeljövőben – tudtuk meg az index.hu nyomán.

Napról napra durvulnak a járványügyi adatok, ezért a kormány szigorításokat jelentett be csütörtökön, többek közt azt, hogy péntek éjféltől ismét kötelező a maszkviselés a zárt helyeken, kivéve a koncerteket és a bulikat. Hétfőn megkezdődik az oltási hét, regisztráció és bejelentkezés nélkül bárki atonnal felveheti a koronavírus elleni védőoltást.

A HARMADIK OLTÁS SZÜKSÉGESSÉGÉT EGYELŐRE MINDEZ NEM CSÖKKENTI

Egyszer az emberiség eljuthat oda, hogy a Covid-vakcina beadásának kérdése a korábbi, influenza elleni védőoltásokkal azonos megítélés alá esik majd, de addig mindenképpen szükséges a harmadik oltás felvétele – hangsúlyozta a Karc FM műsorában az állatorvos.

A magyar társadalom védettsége jelenleg közepesnek mondható, a két-három hét múlva várható tetőzés előtt ezen kell javítani – tette hozzá nyilatkozatában Rusvai Miklós.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: รับทำ SEO
'Fel a tetejéhez' gomb