SportVideo365

“Nagyon örülök, hogy ide tartozom” – így összegezte az évet Kárász Anna az MVM Szeged Vízisport Egyesület évzáróján

Szerdán tartotta az MVM Szeged Vízisport Egyesület a Forrás Hotelben hagyományos évzáró gáláját, ahol ünnepélyes keretek között összegezték az idei év eredményeit. Az est fénypontjaként elismerésben részesült többek között a klub olimpiai bajnoka, Kárász Anna, a paralimpián bronzérmes Varga Katalin, az olimpiai negyedik helyezett Nádas Bence, valamint díjazták mindazokat, akik hazai és nemzetközi szinten öregbítették a szegedi klub hírnevét.

AZ MVM SZEGED AZ ÉV KLUBJA

Az egyesület méltán lehet büszke, hiszen az összesített pontversenyben a szegedi klub lett az országos bajnok, a kajak, a kenu, az evezős és a kajakpólós szakágban is letarolták a mezőnyt a versenyzők, mind a nemzetközi és az országos porondon is.

Az eseményen Dr. Szentkereszty Ákos, az MVM Szeged Vízisport Egyesület elnöke, Petrovics Kálmán, a klub igazgatója, Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu-szövetség elnöke, valamint Joób Márton, egykori világbajnok kenus, képviselő, Szeged önkormányzata nevében köszöntötte a bajnokokat, akik 2021-ben hozzájárultak az egyesület sikeréhez.

A MAI NAPIG EUFORIKUS ÉLMÉNY A TOKIÓI OLIMPIA

Kárász Anna kérdésünkre elmondta, számára az volt a legnehezebb ebben az évben, hogy a tavaszi válogatók előtt nem tudta azt a formáját hozni, amit szeretett volna, onnan felállni, és végül sikeresen teljesíteni igen nagy kihívás volt számára. Rengeteget számított az a sok-sok ember, aki körülvette és tartotta mindeközben benne a lelket. A legszebb pillanatokat pedig nyilvánvalóan Tokióban, az olimpia során élte át. “A mai napig euforikus élmény visszaemlékezni, vagy újra visszanézni a futamunkat, úgyhogy nem lehetnék ennél boldogabb” – mesélte el az olimpikon.

EGY NAGY CSALÁD VAGYUNK

Ahogy az évadzárón Schmidt Gábor is elmondta, hogy a közösség összetartása adja az MVM Szeged Vízisport Egyesület erejét, úgy Anna is megerősítette ezt, ő is úgy érzi, hogy hatalmas csapatmunka áll a sikereik mögött. “Egy nagy család vagyunk és jóban-rosszban egymás mellett állunk, mögöttünk van egy olyan támogató háttér, akik nélkül nem tudnánk ezeket az eredményeket elérni, és nagyon örülök neki, hogy ide tartozom”

FANTASZTIKUS ÉRZÉS A SZEGEDIEK SZERETETE

Anna még azt is hozzátette, fantasztikus érzés, hogy a szegediek mennyire elismerik a klub sportolóit, mennyi szeretet övezi őket és milyen sokan szurkolnak, együtt örülnek a jó pillanatokban, de, ha valami rossz történik, akkor is ott állnak mögöttük.

Nézd meg az évadzáró gáláról készült videónkat, melyben Kárász Anna még többet mesél nektek a 2021-es év kihívásairól!

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb