Szegedi ArcokVideo365

Ami nem tetszik magadon, azt javítsd meg – Kis Mátéval kipróbáltuk a Chill-Fit Body masszázs és alakformáló szalon Infratrainerét

A szépségnek ára van, ezt hallja minden nő már kislánykora óta: kemény edzések, koplalások, amikor a cél egy távoli elérhetetlen álomnak tűnik csupán, ami alaposan megtépázza az ember önbizalmát is. Szerencsére rátaláltunk Szegeden egy olyan helyre, ahol a legmodernebb technológiák segítségével mindenki számára elérhetővé válnak ezek a vágyak. Igen, férfiak számára is, mert valljuk be, a tökéletes alakra és a hibátlan bőrre nemcsak a gyengébbik nem képviselői vágynak.

Ennek bizonyítékául fogtuk magunkat és Kis Mátéval, a WBO volt interkontinentális ökölvívó bajnokával, akit tavaly Szeged Sportolójának választottak meg, ellátogattunk a Chill – Fit Body masszázs és alakformáló szalonba, hogy kipróbáljuk a kardió edzések nagyágyúját, a téli alakformálás csodafegyverét, az Infratrainert, hiszen a nyári jó forma télen kezdődik, döntsd el, bálna akarsz lenni vagy sellő!

FORMÁLJA AZ ALAKOD, FESZESÍTI A BŐRÖDET ÉS MÉG MÉREGTELENÍT IS

A futurisztikus űrkapszulának kinéző gépet érdeklődve méregettük mindketten Mátéval. Alapból úgy nézett ki, mint egy szobabicikli, azzal a különbséggel, hogy van egy háza, ami 24 darab infralámpát rejt, ami használat közben melegíti a rendszert. Az infravörös sugárzás kedvező hatásainak köszönhetően a gép nemcsak az alakformálás és a testsúlycsökkentés bajnoka, hanem kiváló a test méregtelenítésére, eltünteti a narancsbőrt, javítja az állóképességet és még fiatalítja és feszesíti is a bőrt. Persze közben az infrabicikli tekerése keményen megdolgoztatja az embert, árulta el Molnár Nóri, a szalon megálmodója, amit mi magunk is tapasztalhattunk, miközben kipróbáltuk az Infratrainert.

NÓRI ÖSZTÖNZÉSE KITARTÓ EDZÉSRE SARKALLJA AZ EMBERT

Látva, ahogy Máté tekert, egészen egyszerűnek tűnt a gép használata, de mikor magam is a székbe ültem és nagy elánnal hajtottam a pedálokat gyorsan elszállt a lendület, és lassítanom kellett, hogy bírjam az iramot. Nóri tapasztaltan figyelmeztetett is, fontos, a kiegyensúlyozottság, az ember fizikai állapotának megfelelő sebesség tartása, hogy a körülbelül fél órás edzés során bírjuk tartani a tempót. Jelenléte és ösztönzése azonban végig arra sarkallt, hogy kitartóan végigcsináljam a programot.

Fotó: Magyar Andor, szeged365.hu

TESTÜNK EGÉSZSÉGÉÉRT NEM SZABAD TÉLEN SEM ELKÉNYELMESEDNÜNK

Beszélgetésünk közben megtudhattam, sokan ott rontják el, hogy amikor bejönnek a hideg hónapok, félreteszik a testmozgást, hiszen messze van még az a bikiniszezon, bőven ráérünk még felkészülni a nyárra. Viszont, ha látványos eredményt szeretnénk elérni, ez nem így működik, a test karbantartásában az egyik legfontosabb a folytonosság, főleg, hogy közelegnek az ünnepek, amikor is mindenki egy kicsit jobban elengedi magát és így sokkal nehezebb lesz visszaszállni a nyeregbe. Ha úgy nézzük, akkor pedig egészségünkért és vitalitásunkért igazán nem nagy ár hetente kétszer félórát eltölteni az Infratraineren.

NÓRINÁL MINDENKI, SPECIFIKUSAN A PROBLÉMÁS TESTRÉSZEIT DOLGOZTATHATJA MEG

Főleg úgy, hogy közben Nóri masszázsszalonjában, mintha a nyugalom, a béke szigetére érkezett volna meg az ember, s egy-egy intenzív edzés után számtalan módon kikapcsolódhat a vendég, miközben észrevétlenül az egész teste felfrissül és visszanyeri vitalitását. Mi, az Icoone alakformáló géppel hadat üzentünk a makacs zsírlerakódásoknak, a gépi nyirokmasszázs során pedig a keringést, az izmokat és a bőr alatti kötőszöveteket dolgoztuk meg. Egy alkalommal persze nem váltjuk meg a világot, de máris úgy éreztem, új erő ébredt bennem és megelégedettséggel töltött el, hogy tettem valamit testem egészségéért.

AJÁNDÉKOZZ ÉLMÉNYT KARÁCSONYRA

Az ünnepek közeledtével pedig feltettük a nagy kérdést Nórinak, mivel készül a karácsonyra, van-e lehetőségünk szeretteinket egy-egy kényeztető masszázzsal, vagy akár egy Infratrainer edzéssel meglepni a fa alatt. Természetesen igenlő választ kaptunk, így, ha a szívednek kedves hölgyet, vagy akár urat igazi szépítő, gyógyító élménnyel szeretnéd levenni a lábáról, az alábbi karácsonyi élménycsomagokból választhatsz:

  • Leonardo szobrászata
  • Camino a lélek utazása
  • Angyali melegség varázslat
  • Lótusz virágzása
  • Keleti csoda S.I. terápia
  • Két lábbal a föld felett

Az élménycsomagok tartalmáról bővebb infókat hamarosan itt és itt találhatsz, de bármilyen kérdés esetén az alábbi elérhetőségeken keresd bizalommal Nórit!

Chill Fit Body

Szeged, Csaplár Benedek utca 4/b

Jelentkezz be: 30/503-3504

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb