Kikapcs

Két év után a Balaton Sound visszatér, egyelőre minden marad Zamárdiban

A Balaton Sound 2022-ben, két év kihagyás után a tervek szerint visszatér. A szervezők már a dátumot is közzétették, vagyis június 29. és július 2. között ismét felpörög a Balaton partja. A rendezvény helyszíne marad Zamárdi, azt viszont még nem tudni, hogy tényleg utoljára rendezik-e meg ott a fiataloknak szánt eseményt.

Márciusban nagy port kavart, hogy a Balaton Sound-ot kidobták Zamárdiból. Akkor a szervezők azt mondták, hogy a rendezvénynek jövőre utoljára ad otthont a város. Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere akkor így nyilatkozott: “már a választási kampányban is téma volt a fesztiválok kivezetése a városból. Most egyetértés született a képviselő-testületben erről, ugyanis a település elfáradt a rengeteg embert a településre vonzó rendezvényben”- tehát egyenes utat mutattak ezzel a fesztiválnak.

A DÁTUM MÁR MEGVAN, A FELLÉPŐKET MÉG NEM ÁRULTÁK EL

A jövő évi, tervezetten négy napos fesztivál eseményét a Facebookon már létrehozták, ám eddig csak a dátumot osztották meg a szervezők, a fellépőket még egyelőre titokba tartják.

SE SZIGET, SE BALATON SOUND, SZIN VISZONT VOLT 2021-BEN

Se Sziget, se Balaton Sound nem volt 2021-ben, de a szegediek nem maradtak fesztivál nélkül: dübörgött a SZIN augusztus végén. A szervezők mintegy 100 magyar zenekart és előadót vonultattak fel Szegeden. Íme a fotóriportunk az utolsó napról:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb