Kikapcs

Jövőre utoljára rendezik meg a Balaton Soundot Zamárdiban

Idén a járványhelyzet miatt elmarad a közkedvelt nyári fesztivál, a Balaton Sound, jövőre pedig úgy néz ki, utoljára rendezik meg azt Zamárdiban. Azért még van remény a folytatásra, elképzelhető, hogy egy másik Balaton – parti település befogadja a fesztivált – írta az Index cikkében.

A fesztivál megszüntetésével kapcsolatosan Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere elmondta: “már a választási kampányban is téma volt a fesztiválok kivezetése a városból. Most egyetértés született a képviselő-testületben erről, ugyanis a település elfáradt a rengeteg embert a településre vonzó rendezvényben” – nyilatkozta a polgármester egy Somogy megyei híroldal számára.

A lap információi alapján azonban nincs még veszve minden, több Balaton – parti település polgármestere is úgy nyilatkozott, hogy szívesen otthont adna a rendezvény számára. Mészáros Miklós, Balatonboglár polgármestere azt válaszolta, hogy tárgyalni hajlandó volna, de a part menti, milliárdos fejlesztések miatt nagyon meg kellene gondolni, hogy egy ekkora fesztivált beengednek-e a területre. Németh Kornélné balatonszemesi és Lengyel Róbert siófoki polgármester sem zárkózna el a lehetőségtől. Ezzel szemben Fonyódnak és Balatonlellének nem kellene a rendezvény – írta az Index.

Szerencsére városunk népszerű fesztiválját a Szegedi Ifjúsági Napokat nem fenyegeti az a veszély, hogy költöznie kellene a jól megszokott helyéről, az viszont kérdéses, hogy a járványhelyzet engedi – e idén a rendezvény megtartását.

Forrás: index.hu/sonline.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb