Mindenmás

Török szatír akart megerőszakolni egy nőt Szegeden (18+)

Török férfi próbált megerőszakolni egy szegedi nőt szerda hajnalban, miután közösen távoztak egy szegedi szórakozóhelyről. A szatír(jelölt) közölte a nővel, hogy szexelni akar, majd karjánál fogva felráncigálta az egyik ismerőse lakásába, a falnak lökte, végül a gyanúsított barátja vetett véget a rémálomnak.

AZ EGYIK SZEGEDI SZÓRAKOZÓHELYEN ISMERKEDTEK ÖSSZE, ROSSZ VÉGE LETT

A megalapozott gyanú szerint a budapesti tartózkodási hellyel rendelkező török férfi szórakozni jött szegedi ismerőséhez. A gyanúsított szerda éjjel az egyik belvárosi szórakozóhelyen ismerkedett meg a sértettel, majd onnan 3 óra körül együtt távoztak – írja a Szegedi Járási Ügyészség ma reggeli közleménye. A férfi az ismerőse lakásának lépcsőházában erőszakosan lépett fel a nővel szemben és közölte, hogy szexuális kapcsolatot akar vele létesíteni. Ennek érdekében a férfi a sértett karját megragadva felrángatta őt a lakásba, falnak lökte, majd fogdosni kezdte a nőt. A sértett ellenállt, védekezett, de a férfi tovább erőszakoskodott vele, melynek az vetett véget, hogy a lakásba hazaérkezett a gyanúsított egyik ismerőse, akinek közbelépésére a nő eltávozhatott a lakásból.

A sértettnek 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

EGY HÓNAPRA AKARTÁK LETARTÓZTATNI, FELLEBBEZETT

A szexuális erőszak bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére. Az ügyészi indítványnak helyt adva a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója elrendelte a férfi letartóztatását. A bíróság végzése nem végleges, azzal szemben a gyanúsított és védője a szabadlábon védekezés érdekében fellebbezést jelentett be.

NEM EZ AZ ELSŐ ALKALOM, HOGY VALAKI SZATÍRKODNI PRÓBÁL SZEGEDEN

A nyár végén egy 65 éves szatír a szegedi 2-es villamoson mutogatta magát egy vele szemben ülő nőnek, majd amikor az utas nemtetszését fejezte ki, dühbe gurult és meg is ütötte (!) a sértettet.

Ha már a tram-train ma reggeltől hivatalosan is összekötötte a két várost, nem hagyhatjuk ki a vásárhelyi “bringás szatírt” sem, döbbenetes a sztori:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb