Kikapcs

Paranormális nyomozók érkeznek a Boszorkányszigetre

Megvan még az Amityville, a Démonok között, az Anebelle és az Apáca című James Wan horrorfilmek szellemvadász párosa? A Vera Farmiga és Patrick Wilson által megformált Warren-házaspár a valóságban is létezett, sőt, úgy fest, magyar követőik is vannak. A Szellemvadászok – Paranormális nyomozók nevű duó most hétvégén Szegedre jön, hogy a Boszorkányszigeten kutassanak paranormális jelenségek után mindenféle high-tech kütyüvel.

A magyar Warren-házaspár ezt írja saját magáról:

Két médium, Magyarországon egyedülállóan high-tech eszközök használatával feltérképezi a kihalt, elhagyott helyeket vagy otthonokat. Jelenéseket, anomáliákat rögzít és azokat dokumentálja is. Megszállt, negatív energiákkal és átjárókkal, entitásokkal terhelt otthonokhoz kiszállunk és megszüntetjük a paranormális jelenségeket. Holt lelkeket átsegítjük, egyes esetekben átadjuk üzenetüket. A kiszállás során a lakókat és az épületet is energetikailag megtisztítjuk, majd levédjük.”

A para-nyomozók szombat este 7-től a Boszorkányszigeten szimatolnak majd, a program nyitott, mint írják, az “exkluzív bejárások mindenki számára lehetőséget adnak arra, hogy személyesen is megtapasztalják a paranormális jelenségeket, akár műszerekkel a kezükben is, melyeket eddig csak a tévé képernyőjén keresztül élhettek át.” A program persze pénzbe kerül (mivel cikkünk nem szponzorált tartalom, nem írunk árakat), hogy a Boszorkánysziget mennyivel lesz ijesztőbb a Szellemvadászok társaságában, mint natúrban, Buksi kutyával kocogva, nulla forintos konstrukcióban, jó kérdés.

Mi egyébként inkább a környéken mostanában egyre gyakrabban flangáló migránsoktól paráznánk, mint Anabelle-től, de a fene se tudja, legalább duplán lesz izgalmas a kaland.

A jó öreg Boszorkánysziget (ahol állítólag a mai napig hallani lehet a máglyára vetett boszik sikoltását, csak speciel mi vagyunk totál süketek) a Szeged365 csapatában is nagy kedvenc, íme néhány barangolós-urbexezős cikkünk, videónk, fotóriportunk a legendás szegedi helyszínről:

A Boszorkányszigetre szervezett szellemvadászat eseményét IDE kattintva találod.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb